Mi történhetett és nekem miért nem mondanak semmit? Valaki segítsen :'S
azért vagyok ezen az oldalon mert a cicámmal sok gond van és itt mindig segítenek.
most muszáj vagyok ide írni mert valami szörnyűség történt a családba de nekem senki nem mond semmit.
múlthéten szült a nővérem mi bent voltunk pont a kórházba és miután megszült hallottuk hogy zokogott és a dokival kiabált hogy vigyék ki a szobàból a gyereket. utàna be se lehetett hozzá menni de hallottam hogy sírt meg anyu is sírt.
csütörtökön haza hozhattuk a picikét de a nővéremet nem engdték ki. és a baba most nàlunk van. ma hallottam hogy anyáék arról beszélnek hogy a nővéremet pszihiátriára viszik. de miért? :'( ő nem őrült. nagyon várták a picit és annyira cuki. én azóta nem is láthattam a tesómat :'( anyáék pedig azt mondják nem rám tartozik mi történt.
annyira rossz a szülés hogy bele lehet őrülni? :'(
mi lesz most a kicsivel? meg a noveremmel?
Jó, akkor gondoljunk inkább abba, hogy még talán a szülők se tudnak semmi biztosat, így minek ijesztenék be a kérdezőt?
Meg ne haragudj, de valamit azért egy gyerek sem tud megérteni, segíteni meg úgy sem tud. Ha megoldódik a baj, akkor gondolom majd elmondják mi történt.
Gondolom, a gyerekkel nincs baj, mert akkor nem adták volna haza. Szülés utáni depresszió nem lehet közvetlenül a szülés után.
Hány éves vagy, hogy anyukádék kihagynak a családi problémákból?
anya azt mondta hogy ők se tudják mi történt a szülőszobába. amikor bevittek még boldog volt csak nagyon fájt a hasa. az orvos se mond sokat. csak hogy pszihológus kell neki. de még mindig nem értem miért? :(
szerintem anyáék többet tudnak csak nem mondják meg!
12 éves vagyok de 6 körül kezelnek.
még mindig kórházba van :(( hetente látogathatjuk, de én még csak kétszer mehettem hozzá.
olyan betegsége van, mint a szülés utáni depresszió csak neki már a terhesség alatt kialakult.
már sokkal jobban van amúgy, nem soká haza jöhet a picihez )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!