Mit szóltok a Klára névhez? Adnátok a kislányotoknak?
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 13:11
1/15 anonim válasza:
szép név, de szerintem "régies" és konzervatív...
nekem hasonló kategória a Máriával, Erzsébettel és Etelkával :) én ezért nem adnám :) de mondom, nem csúnya név. a Sári és a Rozi is újra divatba jött, pedig az is korábban olyan falusias hangzású volt számomra.
2/15 anonim válasza:
Inkább mint a Borsikát és Dzsesszikát.
De amúgy nem adnám manapság.
3/15 anonim válasza:
Egy Klárát ismerek, Ő pedig az Èdesanyám. Neki nem tetszik, de ha beegondolunk,hogy a 26 evem alatt nem találkoztam még egy Klárival személyesen,akkor szerintem elég ritka és kulönleges név.
Nekem az Eszter nevet adta,ez nekem se tetszett sokáig,de már szeretem....és semmi Esztizés!!
4/15 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik, bocsi :( Mondjuk ên amúgy is a modernebb neveket kedvelem...
5/15 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, nálam is talonban van egy kislnyhoz. :-)
Szerintem nagyon elegáns név, a Klári pedig kedves egy kislánynak.
6/15 anonim válasza:
Azok közül, akiket ismerek, egyik sem egy jó természet. Persze Kordáné kivétel ez alól. :)
8/15 anonim válasza:
Szép a hangzása,de inkább nénit tudok elképzelni ezzel a névvel,pedig ismerek fiatal Klárát is. Szerintem is konzervatív,régimódi.
9/15 anonim válasza:
Én a hagyományos, de a régen sem túl gyakori neveket kedvelem. A Klára pont ebbe tartozik, és a kislányom neve is, Ő Márta.
10/15 anonim válasza:
Biztos, hogy nem (de a Sárát, Rózát sem), nekem nagyon nem tetszenek ezek a nevek, túl öregesek. Már gyerekként is csúnyának tartottam őket, és ez nem is változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!