Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Jázmin...

Mi a véleményetek a Jázmin névről? Adnátok ezt a nevet a kislányotoknak?

Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 21:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nagyon szép név. Nem ez a személyes kedvencem, de simán adnám a kislányomnak, ha lenne.

Fogadjunk, hogy lesz, aki lehurrogja, mert nem ősmagyar név, mint pl. az Emese, így nem is adná a gyerekének.

Szerintem ne foglalkozz mások véleményével. Neked kell, hogy tetszen.

2014. jan. 17. 22:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon szep,es ha egyszer lesz kislanyom,biztos benne lesz a valasztasi lehetisegeinkben:))
2014. jan. 17. 22:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Van ismerős kislány ezzel a névvel, nincs vele semmi gondom, de sajátomnak nem adnám, nekem "mimózás". Ez ízlés kérdése, ahogy a csíkosat szeretem, de a virágmintát nem. Ja, és nem azért, mert nem Emese! :)
2014. jan. 17. 22:04
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Húgom kislányát is Jazminnak hívják (így ékezet nélkül...), és valahogy olyan is a kis csöppség, mint egy hajladozó virágszál. Nagyon illik rá ez a név. :)

Nekem tetszik.

2014. jan. 17. 22:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szép név!!
2014. jan. 17. 22:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szép, de nem adnám, mert egyrészt üti a vezetéknevünket, másrészt meg _nekem már túl gyakori_.
2014. jan. 17. 23:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű, de tényleg túl gyakori lett az utóbbi időben.
2014. jan. 18. 01:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Az én kislányomat Jázminnak hívják.kb 16 éves lehettem mikor megtetszett és tudtam hogy így fogják hívni a lányom ha lesz.engem nem érdekelt hogy gyakori vagy sem,csak az hogy családon belül ne legyen.de imádom a nevét és persze a lányomat még jobban.amúgy nagyon sokféle képpen lehet becézni is.
2014. jan. 18. 13:11
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én is már évek óta tudtam hogyha egyszer lányom lesz ezt a nevet fogom neki adni.De a becézéssel bajba vagyok.Te hogy becézed a kislányod?
2014. jan. 18. 14:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is Jázminom van :) én nem becézem, mert úgy tetszik a név ahogy van. Másik kislányom pedig Kamilla
2014. jan. 18. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!