Mi a véleményetek a Jázmin névről? Adnátok ezt a nevet a kislányotoknak?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 21:54
1/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név. Nem ez a személyes kedvencem, de simán adnám a kislányomnak, ha lenne.
Fogadjunk, hogy lesz, aki lehurrogja, mert nem ősmagyar név, mint pl. az Emese, így nem is adná a gyerekének.
Szerintem ne foglalkozz mások véleményével. Neked kell, hogy tetszen.
2/14 anonim válasza:
Szerintem is nagyon szep,es ha egyszer lesz kislanyom,biztos benne lesz a valasztasi lehetisegeinkben:))
3/14 anonim válasza:
Van ismerős kislány ezzel a névvel, nincs vele semmi gondom, de sajátomnak nem adnám, nekem "mimózás". Ez ízlés kérdése, ahogy a csíkosat szeretem, de a virágmintát nem. Ja, és nem azért, mert nem Emese! :)
4/14 anonim válasza:
Húgom kislányát is Jazminnak hívják (így ékezet nélkül...), és valahogy olyan is a kis csöppség, mint egy hajladozó virágszál. Nagyon illik rá ez a név. :)
Nekem tetszik.
6/14 anonim válasza:
Szép, de nem adnám, mert egyrészt üti a vezetéknevünket, másrészt meg _nekem már túl gyakori_.
7/14 anonim válasza:
Gyönyörű, de tényleg túl gyakori lett az utóbbi időben.
8/14 anonim válasza:
Szia!Az én kislányomat Jázminnak hívják.kb 16 éves lehettem mikor megtetszett és tudtam hogy így fogják hívni a lányom ha lesz.engem nem érdekelt hogy gyakori vagy sem,csak az hogy családon belül ne legyen.de imádom a nevét és persze a lányomat még jobban.amúgy nagyon sokféle képpen lehet becézni is.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én is már évek óta tudtam hogyha egyszer lányom lesz ezt a nevet fogom neki adni.De a becézéssel bajba vagyok.Te hogy becézed a kislányod?
2014. jan. 18. 14:10
10/14 anonim válasza:
Nekem is Jázminom van :) én nem becézem, mert úgy tetszik a név ahogy van. Másik kislányom pedig Kamilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!