Milyen sampont használtok 3 év körüli kislányotoknak? Használtok valamilyen balzsamot is?
Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 11:38
2/7 anonim válasza:
Shaumát használok sampont,illetve rossmanos hajpakolást,gránátalmásat.
Gyönyörű hossző haja van,hajpakolás nélkül ki se lehet fésülni. (nekem is ilyen a hajam,ugyanazt a hajpakolást használjuk,előtte rengeteg gyereknek valót próbáltam neki,de egy se volt jó)
3/7 anonim válasza:
2.5 éves a kislányom, háta közepéig érő selymes szőke haja van. Nekünk a már említett búza csírás Jhonson és a Garnier Kids kiwi-zöldalma samponja vált be.
4/7 anonim válasza:
Nekünk is a Garnier kids van,vagy a lila johnsons.Mindkettőt szeretjük.Balzsamot is használok,mert muszáj neki,abból azt amit én használok,változó.
5/7 anonim válasza:
Schauma Kids sampont vagy a Baba sampont haszáljuk.
6/7 anonim válasza:
A kislányomnak derékig érő haja van, Corine de Farme Aranyhaj-as sampont használunk.
Balzsamot nem használok csak kifésülő spray-t hajmosás után, mert nagyon nem bírja a fésülést.
7/7 anonim válasza:
babé koszmó elleni sampon és mézbalzsam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!