Van más olyan anyuka, aki úgy tervezi a nyaralást, hogy önző módon, ő is szeretne egy kicsit pihenni?
Agyaltunk a férjemmel sokat,hogy hova menjünk nyaralni két és féléves fiunkkal. Nagy nehezen arra jutottunk, hogy inkább választunk egy wellness szállodát és megyünk kicsit rövidebb időre. Az ok, hogy tavaly panzió szobában voltunk. A fürdő kb. 2-3 km-re volt. Nagy pakkal indultunk minden nap neki,hogy lehetőség szerint semmi sem maradjon a szobában, mert akkor lehet hegynek fel visszasétálni. A gyerek a strandon hiába tologattam egy órát, nem aludt. Utána, mikor indultunk vacsorázni aludt 20 percet, majd végignyűglődte a vacsorát. Ezt majdnem minden nap eljátszottuk. Ráadásul utolsó előtti nap elkezdett szakadni, így nagyrészt ültünk a szobában és pizzátrendeltünk, meg próbáltuk lekötni a gyereket.
Megmondom őszintén, nem volt rossz, de pihenés nem sok volt benne.
Most átgondoltam, és arra jutottam,hogy akkor menjünk ugyanazért a pénzért kevesebb napra, de olyan szállodába, ahol van wellness részleg, hogy ha fáradt a gyerek, csak felviszem aludni, ha fent marad valami csak felugrok. Kirakják az ételt elénk, és ha rossz az idő, akkor is tudunk fürödni.
Erre egy ismerős anyuka leönzőzött, mert,hogy a nyaralás gyerekkel nem arról szól,hogy a szülő is pihenni tudjon és ,hogy milyen jól megy, hogy ki tudok fizetni egy szállodában pár napot!
Tényleg önző dolog,hogy nem a Balaton partra viszem a gyereket?
Ha lenne rá mód, én is inkább ezt választanám, elvégre ha már nyaralunk, akkor tényleg én is pihenni szeretnék, az egészéves munka után szerintem bőven mi, felnőttek is megérdemeljük.
Más kérdés, hogy idén ehelyett a nyári szabadságomat költözködéssel fogjuk tölteni, úgyhogy pihenés helyett kapok egy rahedli munkát, de jövőre remélem tudjuk pótolni.
Mondjuk nekem bejönnek nyaralás terén a kicsit nomádabb körülmények is (kicsi gyerekkel is lazán elmegyek sátorozni például), de tény, hogy az - főleg gyerekkel - nem annyira a pihenésről szól, inkább arról, hogy nem otthon vagyunk, nem otthoni körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!