Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fogadott orvosnak mennyit...

Fogadott orvosnak mennyit illik adni kisgyerek orrmandulaműtétjénél?

Figyelt kérdés

2014. máj. 14. 13:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nézzétek! A helyzet a következő! Fogadtam egy dokit a gyerekemnek, hogy szinte azonnal műtsék, különben szórakozhatnánk még ősszel is kb. Egyébként a kíméletesebb módszerrel fogja műteni. Sőt megsúgta, hogy vigyek a gyereknek Cataflam cseppet ha jót akarok. És azonnal intézett nekünk VIP szobát is. Szóval nekem már ezért megérte az egész! Biztos, hogy kap borítékot. Ellenkező esetben tudatlanul és naívan besétáltam volna gyógyszer nélkül (sajnos az osztályon nem igazán osztogatják), egy széken görnyedve ücsörögtem volna egész éjjel, zuhanyzás nélkül, és a hosszú várólistába hónapok után se kerültem volna sorra. Így tudtunk tervezni, férjem is tudott szabit kivenni. Nekünk ez így tökéletesen megfelel!
2014. máj. 18. 22:51
 12/14 anonim ***** válasza:
22%
Értem, bocsánat. Azt nem tudtam, hogy anyuka putriba viszi műttetni a gyerekét. Így már értem a dolgot.
2014. máj. 19. 12:49
 13/14 anonim ***** válasza:
A 3 gyerekes(lehurrogott) válaszoló vagyok.Ez az utolsó-meg korábban még párszor okoskodó-válaszoló tiszta hülye!Miért nem lehet felfogni,hogy ma Magyarországon-sajnos-nagyon eltér a kórházak felszereltsége,és költségvetése?Van ahol sok minden alap,van ahol ha fizet a páciens megkapja,és olyan is van,ahol még térítés ellenében sem elérhetők dolgok.Az én kisfiam fogadott dokija is olyan volt,mint a Tiétek,kedves Kérdező.Ugyan így járt el.Beírt a műtéti rendjébe(2 hetet vártunk,mert nyár vol és elutazott nyaralni),az első perctől az utolsóig ott volt.Péntek reggel műtötte a kicsit-direkt azért,mert hétvégére sokakat hazaengednek,és ilyenkor nyugalom van az osztályon-délután még 2x bejött.Szombaton csak miattunk jöttbe,hogy Ő engedhesse haza,és ránézzen minden oké-e.Nekünk is biztosított VIP szobát,csekély térítés ellenében én is kaptam 3x-i étkezést.Éppen akkor 7 hónapos terhes voltam a legkisebbel,nem nagyon esett volna jól széken éjszakázni.És ez nem valami "extra" kórház,a bp.-i Péterfy kórházról van szó.
2014. máj. 19. 14:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Neki a VIP szoba ezt jelenti...:))) Azért jelentettem a moderátornak! :) Nem is állok vele szóba. :)
2014. máj. 19. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!