Mikolt névről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 22:29
11/14 anonim válasza:
Elsőre azt gondoltam, sok ma divatos névnél sokkal jobb. Végül is egész jó. Aztán írjátok, hogy ez lánynév? Hát így már nem. A többség biztos fiúnévnek gondolja.
Pl: Hogy hívják a kisbabát? Mikolt. És akkor miért van rózsaszín rugiban?
12/14 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, mint az előttem szólók, hogy fiú névnek elmenne, de lánynak.....
Hogy becézik, Miki??
13/14 anonim válasza:
Én tudom hogy lánynév, de nem tudok elképzelni egy édes kiscsajt ezzel a névvel, számomra is nagyon pasis hangzása van.
Az egyik kislányom Villő, és már párszor előfordult velünk is a fent említett sztori. Megkérdezték a nevét, aztán azt, hogy ha kisfiú akkor miért van lánynak öltöztetve.
14/14 anonim válasza:
1. Úgy olvastam, hogy Mikor, csak elírtad.
2. Ez lány név? Végképp nem tetszik.
Én tuti nem adnám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!