Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők, ti mit gondoltok az...

Szülők, ti mit gondoltok az ötletemről?

Figyelt kérdés

13 èves lány vagyok. Szeptemberben ùj suliba kerültem. A sulit nem szeretem (nem hiszti, akit èrdekel priviben leìrom). Iskolát szeretnèk váltani. Már többszõr vàltottam sulit, mindig betudtam illeszkedni, ìgy úgy gondolom nem velem van a baj. A környékünkön mèg 2 suli van. Az egyik iskola tele van cigányokkal. A másik iskola egyhàzi. Jàrtam egyhàzi suliba. Mindenki kedvez volt. Az imàdkozàsok, szentmisèk nem nekem való. Ha elköltöznénk (a vàroson belül) hátha jobb iskola lesz a környéken. Ahol most lakunk nem jó környèk,ezért is piszkàlnak az osztálytàrsaim. Anya sem szeret itt lakni. Ha találnék olcsón albèrletet hàtha beleegyezne a költözèsbe.

Ti mit gondoltok?

2014. máj. 4. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Most albérletben éltek?
2014. máj. 4. 14:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen. 5 èv múlva úgy is költözni kell., mert lejàr valamilyen szerzõdès.
2014. máj. 4. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Anyukád miért nem gondolkodik a költözésen? Szerintem előbb beszéld meg vele, csak utána kezdj el lakásokat nézni, méghozzá vele együtt.

Az nem megoldható, hogy távolabbi suliba bejárj?

2014. máj. 5. 11:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Ő is elszeretne költözni, de azt mondta a 1,5 szobás lakások is 50e-nél kezdődnek+rezsi. Nem szeretné ha távolabb járnék suliba, mert 6-kor kelés, buszozás stb. Az előző suliba is ilyen volt, de oda nagyon szerettem járni.
2014. máj. 5. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!