Szülők, ti mit gondoltok az ötletemről?
13 èves lány vagyok. Szeptemberben ùj suliba kerültem. A sulit nem szeretem (nem hiszti, akit èrdekel priviben leìrom). Iskolát szeretnèk váltani. Már többszõr vàltottam sulit, mindig betudtam illeszkedni, ìgy úgy gondolom nem velem van a baj. A környékünkön mèg 2 suli van. Az egyik iskola tele van cigányokkal. A másik iskola egyhàzi. Jàrtam egyhàzi suliba. Mindenki kedvez volt. Az imàdkozàsok, szentmisèk nem nekem való. Ha elköltöznénk (a vàroson belül) hátha jobb iskola lesz a környéken. Ahol most lakunk nem jó környèk,ezért is piszkàlnak az osztálytàrsaim. Anya sem szeret itt lakni. Ha találnék olcsón albèrletet hàtha beleegyezne a költözèsbe.
Ti mit gondoltok?
Anyukád miért nem gondolkodik a költözésen? Szerintem előbb beszéld meg vele, csak utána kezdj el lakásokat nézni, méghozzá vele együtt.
Az nem megoldható, hogy távolabbi suliba bejárj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!