Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is volt/van így? Magányos...

Más is volt/van így? Magányos vagyok!

Figyelt kérdés
Tavaly férjhez mentem, augusztusban szültem a fiamat, most 8 hónapos múlt. Mindenki elhagyott anyámékon, meg a férjemen kívül. Egy barátom, vagy barátnőm sincs, akivel néha kimozdulnék, párom dolgozik 3 nap 12órában, sajnos ebből most is 6 nap lesz 1 pihenővel... Hiába ismerkednék, elkezdünk beszélgetni, pl a szomszéd csajszival, aki épp most terhes, mondtam neki ha unatkozik, vagy ha bármi van kopogjon, azóta sem történt semmi, pedig nem volt elutasító a viselkedése. Nekem meg nincs a pofámon bőr átmenni, ha ő nem keresett. Annyira fáj, hogy nincs egy barátnőm sem. A férjem tartja bennem a lelket, de olyan jó lenne, én lennék a világon a legboldogabb ember, ha lenne csak egy olyan barátnőm, aki eljönne velem sétálni, vagy csak egyszerűen beszélgetni, vagy bármi! Olyan rossz egyedül sétálni, és max anyámékkal találkozni! :'( segítsetek!!
2014. máj. 9. 21:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos elkoptak. Terhességem alatt még beszélgettem pár barátnőmmel, de ők is elkoptak.
2014. máj. 10. 08:15
 12/15 anonim ***** válasza:
miskolciak, ti hány évesek vagytok?
2014. máj. 10. 10:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok én 27 csak még jövőre leszek miskolci :)
2014. máj. 10. 10:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Én vagyok a " nyolcas" gyöngyösön lakom
2014. máj. 11. 16:33
 15/15 anonim válasza:

Szia! Pont most találtam rá a neten a kommentedre, és hasonló cipőben járom, mint te. Nem jellemző rám, hogy ismeretlennek írok, a net se köt le túlzottan.

Tavaly aug. óta lakunk Miskolcon (eredetileg is miskolci vagyok), a szüleim közlesége miatt költöztünk vissza. Van egy 18 hónapos kislányom. Mostanában nagyon gyakran rám tör a magány, ha aktuális még a társaságkeresésed írj bátran :).

2014. júl. 7. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!