Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 15evesen terhes vagyok....

15evesen terhes vagyok. Szuleimnek hogy mondjam el? Gaz? Es a baratom 18eves es dolgozik

Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 10:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
És ezek után hogy képzeled el a jövőtöket? Borítékolható, hogy 5 éven belül elválnak útjaitok, egyedül maradsz egy gyerekkel, a szülők nyakán. Kiadásokat már nem is írok, a felelősség-érzetet meg inkább nem említem.
2014. máj. 6. 10:59
 12/28 anonim ***** válasza:
76%
Ha meg is tartod, a sulit semmiképp se hagyd abba! Valahogy tanulj, érettségizz, szerezz szakmát, mert ha pár év múlva egyedül maradsz, akkor gondban leszel, mert munkát nem fogsz találni egy félbehagyott középiskolával.
2014. máj. 6. 11:01
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Elèg règ óta èlek együtt a párommal..mèg most sem akarunk babát , pedig tőled idősebb vagyok .Szerintem elèg szomorú hogy 15èvesen terhes vagy..ilyenkor mèg a suliba kellene járnod...hát az meg a másik hogy nem csak megcsinálni , nevelni is kell..szerinted 15èvesen és 18 èvesen fel tudtok nevelni egy gyereket ,hogy mindene meglegyen? Felejsd el..komoly a mai fiatalsàg..
2014. máj. 6. 11:02
 14/28 ivilicious ***** válasza:
26%

Ez az, honnan tudod,hogy együtt maradtok? A gyereknek apa kell...persze, most lehet éghez szóló a szerelem, én is 12 éves koromtól voltam 17 éves koromig egy fiúval, azt hittem örökké tart, de mégsem :) Felelőtlenség lenne szerintem...mi lesz a jövőddel, még érettségid sincs? Hogy fogsz szegény gyereknek enni adni?

Én a 20.hétben vagyok, nekünk is becsúszott, 3 éve együtt vagyunk, nem rég lettem 21 éves, együtt majdnem 500ezret keresünk havonta, még is bennem van, hogy mindent meg kell adnom neki, és ,hogy legyen elég!..ti mennyiből élnétek? hol laknátok? szülők nyakán? albérlet, rezsi? 15 évesen?

2014. máj. 6. 11:03
 15/28 anonim ***** válasza:
46%
Vetesd el!
2014. máj. 6. 11:08
 16/28 ivilicious ***** válasza:
67%
Ja, a nagy kérdés, utána milyen munkád lenne? Szerinted felvennének valahova? Kivételt képez, ha persze van vmilyen különleges tehetséged, vagy hogy mondjam, mert én 15 évesen jó pár nyelvet beszéltem, mert érdekelt, stb..de még akkor sem...vagy olyan jól keres a barátod? ő akarja?
2014. máj. 6. 11:10
 17/28 anonim ***** válasza:
57%
5 év múlva te leszel 20, a barátod 23. Te hogy látod magad 5 év múlva? Minden hepi meg rózsaszín? Mert én egy leharcolt 20 éves lányt látok, aki még nem pihente ki a fogzást, küzd a kapcsolatáért, mert rájött a pasira a mehetnék, a bulihatnék, meg a d*ghatnék. Szép meg minden, de csak maga a gondolat.
2014. máj. 6. 11:13
 18/28 anonim ***** válasza:
28%
bulizhatnék*
2014. máj. 6. 11:15
 19/28 anonim ***** válasza:
25%
Én először anyukámnak mondtam el 16 évesen. Elkaptam egy jobb, nyugodtabb pillanatában. Kerekperec elmondtam neki, hogy terhes vagyok és megtartom a babát. Bele szólást sem hagytam neki. Elmondtam neki, hogy hogyan gondoltuk a párommal. Először kicsit haragudott, majd apámnak segített elmondani. Pár hétig feszültség volt a házban , de elfogadták és istennek hála sok segítséget kapunk tőlük. Nagyon szeretik az unokájukat :-)
2014. máj. 6. 11:17
 20/28 Költőnő? ***** válasza:

Azért nem hinném h túl sok 18 éves fiú állna készen az apaságra élete hátralévő életében... Pár év múlva jó eséllyel egyedülálló anyuka lennél végzettség és munkatapasztalat nélkül.

Nem mondom h 100% h így lenne, de sajnos kevesebb sikertörténet van, mint amennyi szomorú történet.

Szüleidnek így is úgyis el kell mondanod, s azért kéne minél hamarabb h tényleg legyen idő minden alternatívát alaposan mérlegelni.

Boldogok szinte biztos h nem lesznek és vállon sem fognak jó eséllyel veregetni, de most már itt van a helyzet amihez szintén fel kellene nőni.

2014. máj. 6. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!