Pelenka gond vagy én nem tudok pelenkázni?
Figyelt kérdés
16 hónapos kisfiam éjszaka sokat iszik. minden este tiszta pisi lesz a ruhája..nem értem miért? este cserélem a pelusát a kukija lefele áll és oldalt is eligazítom a pelust. még is nagyon pisis de a pelus meg sem tellik kifolyik neki? na de miért? pamperst használunk. mit csinálok rosszul? minden éjszaka ez van mostmár a gyerek tiszta hugy.. pedig figyelek hogy adom rá nem értem mi a baj amikor kislányom volt pelusos egyszersem fordul elő ilyen. mit tehetnék?2014. máj. 6. 01:32
11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :-) mind hasznos volt menni fog a zöld kéz :-)
2014. máj. 6. 10:02
12/14 anonim válasza:
Mi is Pamperst használunk.
Amikor sokat ivott a fiam, reggel állandóan úszott a pisiben. Próbáltam más pelusokat is és akkor is.
KB 3 hete nem iszik lefekvés előtt (éjszakákat régóta átalussza) annyit, csak a tápszert , most már száraz a ruha, és a Pampers is bírja.
13/14 A kérdező kommentje:
a pelus mérete jó... de akkor váltok pelust. ha nem jön be akkor nagyobb méretre...ha ugy sem ok akkor le kell szoktatnom az éjszakai ivásról... köszönöm mindenkinek a válaszát :-)
2014. máj. 6. 11:28
14/14 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam 13 hónapos és egy ideje ugyanez a helyzet nálunk is! Ez sajnos nem a pelenkától függ! Van hogy egész éjjel 9 deci teát megiszik (ami nem is tea mert annyira vízízű). Már hajnalban tiszta pisi ..de a nyakáig szegénykém! Nálatok javult a helyzet? Ha igen, hogy sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!