Most jár le a gyesem, a munkahelyem megszűnt időközben, életemben először leszek munkanélküli. Nagyon félek!? (bővebben lent)
Ha a párod dolgozik, akkor meg lehet élni.
Hidd el, beleszoksz hamar ebbe az életbe.
Sajnos rengetegen vagyunk így, akiknek évek óta nincs munkahelye, üdv Magyarországon :((
Ha szinte bármit elvállalnál, akkor attól függ, hol laksz.
Errefelé sok ipari park van, lasszóval nem tudnak embert fogni. 100-200 km-ről, határon túlról hoznak munkást.
Két kezüket összerakják, ha találnak egy értelmes embert, aki tud is dolgozni, meg akar is.
Három szakban nem egyszerű, nem tudom, van-e segítség, párod hogy dolgozik .... és sokan itt húzzák meg a határt. (Inkább dolgozik egy irodában valami csicskamunkát havi nettó 70-ért, minthogy elmenjen egy gyárba, és keresse esetleg a dupláját...)
Véleményem szerint még mindig jobb egy gyári munka (és fizetés) mellett keresni egy optimális munkahelyet, mint munkanélkülinek lenni.
A másik lehetőség, hogy kevés munka van a környéketeken, és akkor tényleg bármit el kell vállalni.
Mindkét esetben azt javaslom, hogy beszélj ismerősökkel, szólj minél több embernek, hogy állást keresel.
Én nem átalltam pl. facebook-on átnézni, ki hol dolgozik, és megkérdezni, hogy tud-e arról, hogy lenne náluk felvétel. Kis cégeknél nem annyira, nagy multiknál így lehet kapni jó tippeket, egy-egy belső pályázatra is beadják az önéletrajzot a (tényleg) kedves ismerősök.
Köszönöm a válaszokat!
Férjem nem mehet táppénzre,mert olyan munkája van,hogy a lehető legkevesebbet hiányozhat még maga miatt is,nemhogy ő menjen a gyerekkel táppénzre.
Egy műszakban tudok csak dolgozni,van segítség,de csak korlátozva,és kiszámíthatatlan.
Én egy gyárban is eldolgoznék,nincsen semmi bajom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!