Anyukák van közöttetek munkanélküli?
Milyen végzettséged van?
Mihez értesz (akár csak egy kicsit is?)
Milyen nyelveken beszélsz?
Hol élsz?
Csak azért kérdezem, hátha tudok segíteni :)
Én itthon vagyok, babát várok, amíg nem volt munkám, korrepetálást vállaltam azokból a tárgyakból, amihez értek. A környéken és neten hirdettem meg magam, nagyon gyorsan lettek jelentkezők. Nyelvekből pláne, a nyár sem volt akadálya. A tanítás nem a szakmám, csak mivel tudom az anyagot, emberileg igyekszem a legtöbbet adni. Átmenetileg ez is lehet megoldás.
Ezt a luxust nem engedhetem meg magamnak, hogy nem dolgozok, főleg, hogy felmondjak a munkahelyemen. Egy 3 és 2 éves gyerekeim vannak, mégis meg tudom oldani a párommal, hogy minden rendben legyen, pedig folyamatos műszakban dolgozok, sokszor hétvégén is, bár igaz a párom hétvégén nem dolgozik, de hétköznap napi 10 órát. Egy barátnőm van, aki még gyeden van és szokott segíteni a gyerekekkel. Ennyi, aki akarja, az megoldja.
Kb. 1 év mire munkát találsz, de ha válogatsz is, mert csak délelőtt akarsz mondjuk 2-ig dolgozni, akkor több is lehet, akár 2 év. Húgom gyerek nélkül másfél év alatt talált rendes állandó, bejelentett munkát határozatlan szerződéssel, de az is két műszak!!
Nem fognak felvenni árufeltöltőnek, mert oda túlképzett vagy. Próbáld meg, hogy nem árufeltöltőnek jelentkezel, hanem csoportvezetőnek.
Nekem gyes lejárta után 2 hónapig nem volt munkám, most se olyat csinálok ami tetszik és csak 4 órában, de remélem a próbaidő után áttesznek 8 órába!
Nagyon rossz, hogy egy csomó helyre nem vettek fel,olyan semminek érzem magam, pedig szülés előtt üzletvezető voltam egy étteremben ami bezárt, hála a jó törvényhozóinknak.
Remélem lesz jobb!! Ne keseregj, nagyon nehéz ma munkát találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!