Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi pénzből tudtok megélni...

Mennyi pénzből tudtok megélni egy hónapban? Hány gyereketek van?

Figyelt kérdés
Albérlet/saját ház? Mennyit tudtok költeni a gyerekekre (játék, édesség, állatkert...)?

2014. máj. 2. 20:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%

4-es az ilyen kérdéseknél általában lepontozzák azokat,akik nem keresnek túl sokat és van gyerek...na majd nézd meg az én százalékomat,ha leírom nálunk mi van...:)

szóval..2 gyerek,én gyesen,albérlet, férjem 150-170ezer között keres,plusz 30-50 ezer,ha van plusz meló.

Kijövünk,általában ingyen programokra járunk,kirándulunk,fagyizunk,állatkert ritkán,játékaik vannak rendesen,én is sokat sütök,nagyon szeretik.

2014. máj. 2. 21:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

ja,férjem egy biztonsági cégnél van.

11es

2014. máj. 2. 21:56
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

Köszi előző :)

250 ezer meg hitelmentes ház az kevés??? Szerintem nem :) persze több pénz sose árt,de hálásak vagyunk ezért ami van.A mai világban...

2014. máj. 2. 21:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

már elég sok hasonló kérdés volt,és általában mindig azokat húzzák le nagyon,akiknek "kevés" a bevételük...vagy legalábbis kevesebb mint az itt író átlagé.

Sokan elképzelhetetlennek tartják,hogy kevesebb pénzből is ki lehet jönni....

11-es

2014. máj. 2. 22:03
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
3 picike gyerkőc van, egyik beteg sajnos így gyesen maradok, nem tudok én már sosem vissza menni dolgozni tőle! Van egy 100 négyzetméteres családi házunk 3000 négyzetméternyi területtel, sok mindent megtermelünk magunknak, a házon nincs hitel! 3 autó van, egy 7 személyes családi és kettő kisebb, de az egyik kisebbet eladjuk most. 1-ik kisebben van hitel. Én kapok havi 87.000FT-ot, gyes+ csp-k, férjem 8 órában keres 140.000FT-ot. Van egy vállalkozásunk havonta kb. 200.000FT-ot hoz. A gyerekeknek meg van mindenük, eddig nem jártunk semerre sem, mert nem fértünk be az autókba, ezért vettünk családit, de most már minden hétvégén nagy kirándulásokra járunk sok programra, a gyerekekre sokat költünk, magunkra kevesebbet.
2014. máj. 2. 22:49
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most fog jonni az igazi lepontozas :-D

Mi is kb. 250 ezerbol elunk meg, van egy kislanyom es varandos vagyok a kistesoval.

Alberletben elunk, a lakas+szamlak olyan 120 ezer korul vannak osszesen. A maradek az kaja plusz ez+az amire eppen kell.

Tuzoltok vagyunk... ja bocs ez manapsag nem meno, katasztrofavedok.. bar parom vonulos en meg nem szoval ra még az eredeti elnevezest hasznaljak.

De amugy en butasagnak tartom hogy azert ne legyen gyerek mert nem keresunk fel millat havonta. Valoszinuleg soha nem is fogunk, mert ez nem az a szakma (kiveve a s*ggnyalo tiszteket) amit megfizetnek.

2014. máj. 2. 23:07
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtátok. Én egyik választ sem pontoztam le, számomra mind hasznos volt :)
2014. máj. 3. 10:27
 18/19 zabmester ***** válasza:
100%

Nálunk kb. 300 ezer az összbevétel havonta, de volt időszak, amikor ennél sokkal de sokkal kevesebb volt, és akkor is megéltünk. Most a többletet félretesszük. Egy gyerek van, ő 6 éves, épp a kistesóval próbálkozunk. Ha elmegyek gyed-re, persze kevesebb lesz a bevétel, bár előreláthatóan csak egy rövid, átmeneti időszakra (mondjuk még az sem baj, ha ebből az átmeneti időszakból hosszabb időszak lesz, mint mondtam, éltünk már kevesebből, és akkor sem volt semmi gond).

Albérletben élünk, lakbérrel és rezsivel együtt a lakhatás kb. 100 ezer egy hónapban. Mellette bőven jut mindenre, amire kell. Nagyobb kiadásokat persze meg kell fontolni (de hát hol nem?), de a mindennapi dolgokra jut amennyi kell.

A párom vállalkozó, én adminisztrátor vagyok (nem ez a szakmám, de most ebben dolgozom).

2014. máj. 3. 13:01
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Férjem tűzoltó, én gyeden vagyok. Másodállással együtt 250-300 körül van a havi bevételünk. Nem szűkölködünk, de igyekszem spórolni, hogy a váratlan kiadások miatt ne kelljen hitelt felvennünk. Amúgy albérletben élünk 2 gyerekkel.
2014. máj. 3. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!