Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Várnátok az esküvőig?

Várnátok az esküvőig?

Figyelt kérdés

Azokhoz irányul főleg a kérdés akik, már az esküvő után minél hamarabb szeretnének babát.

Igazából már most rettenetesen vágyok egy kisbabára.

Jövő évre terveztük az esküvőt. De időközben apukám sajnos elhunyt.

Így még inkább semmi hangulatom az esküvőhöz, annyira hiányzik és onnan is nagyon hiányozna.

A család és a párom is talán inkább az esküvő, gyerek sorrendet támogatja.

Ti a helyemben meddig várnátok a teherbeeséssel?

(Régóta vagyunk együtt)

2014. ápr. 30. 12:01
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Ma estig még biztosan várnék a helyedben, mert csak akkor ér haza az embered. Aztán bevetés. . .
2014. ápr. 30. 12:06
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Mi nem vártunk. Mindketten akartuk, hát megtettük. 10 hetes voltam az esküvőn. Nem attól lesz tartós egy házasság, hogy "be van tartva a sorrend", hanem hogy a megfelelő embernek mondunk igent.
2014. ápr. 30. 12:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem akartunk várni de mégis 3 éve házasok vagyunk baba meg még nincs :-(
2014. ápr. 30. 12:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha a párod is szeretné, akkor szerintem felesleges várni a család vagy mások elvárása miatt.

Ráadásul nem is biztos, hogy rögtön összejön.

2014. ápr. 30. 12:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi is jövőre tervezzük az esküvőt, én még mindenképp megvárom. Sőt, lehet még utána is pár évet. Bár még elég fiatalok vagyunk mindketten, azt nem írtad ti mennyi idősek vagytok. De ha te nagyon szeretnél gyereket, akkor nem várnék a helyedben, vagy összeházasodnék két tanúval. Mondjuk a párod véleménye is számít.
2014. ápr. 30. 12:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Mi is szerettünk volna babát esküvő után, de lágyéksérvem volt, és mindenképp meg kellett műteni babavárás előtt. Esküvő előtt kb. 2 hónappal megműtöttek, utána esküvő. Azután kiderült, hogy nem jó a rákszűrésem eredménye, ezért megint műteni kellett.:( Utána mi több mint 2 évig vártunk a babára.

Szóval én a saját tapasztalataim tükrében nem várnék esküvőre ha egyébként minden körülmény adott és ennyire vágysz a babára.

2014. ápr. 30. 12:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Mi két éve próbálkozunk a babával, aki még nem akar jönni.

Közben eldöntöttük, hogy akkor esküvő.

2014. ápr. 30. 13:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi sem vártunk, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, akkor kezdtünk el szervezni egy kis esküvőt! Félidős voltam, amikor lezajlott! egy fogadás 60-70 főre a polgármesteri hivatal dísztermében, utána kb.20 fős vacsi a családdal. Veszélyeztetett voltam, nagyon elfáradtam a végére, de minden jól sikerült..
2014. ápr. 30. 13:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem várnék a helyedben, nem biztos hogy azonnal összejön az a baba. Van akinek hónapok, évek telnek el sikertelenül. Legfeljebb pocakosan házasodsz vagy majd a szülés után valamennyivel.

Ha annyira fontos az esküvő akkor házasodhattok akár idén is kis polgári esküvővel, 2 tanú meg szülők, utána egy vacsival. Aztán ha úgy gondoljátok még mindig lehet templomi majd valamikor később akár a baba után.

2014. ápr. 30. 13:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyikkel vártunk, másikkal nem. 13 hónapos volt a nagyobbik amikor megesküdtünk. És a kicsi is a pocakban volt, de ez utólag derült ki. Mondjuk minket nem érdekelt a sorrend :)
2014. ápr. 30. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!