Ti tudtok olyanokat akik baba előtt ducibbak voltak és szülés után meg lefogytak a semmitől?
Nekem több ilyen ismersöm is van, sőt, van olyan aki kevesebb kilóval ment szülni, mint amennyi terhesség előtt volt és szülés után is sokkal csinosabb, mint előtte.
De amúgy sok ismerősöm van, akik ducik voltak, és szoptatás alatt tök vékonyak lettek. Ez valami hormonális?
Persze tudom, sok eset van az ellenkezőjéről is, de ezt mennyire tapasztaljátok?
Én normál alkat voltam, a szülések után viszont nagyon sovány lettem, hiába ettem mindent. Ráfogtam a gyerekekre, a sok futkosásra stb. Majd egy brutál hasmenés után fordultam orvoshoz, ahol kiderült, hogy évek óta lisztérzékeny vagyok, csak nem tudok róla. Kiderült, hogy ettől volt pl. a vashiányom és az ekcémám is.
Aki nem tudja, mitől fogyott és normális étkezés mellett is fogy (főleg, ha már nem szoptat), mindenképp nézesse meg magát orvossal is.
Szintén zenész! :)
174/80-al kezdtem a terhességet, 90 kg-al mentem szülni. Most másfél éves a kislányom, még szopizik, én 65 kg vagyok. Én kivizsgáltattam magam, minden rendben. Védőnénink tanácsa: Örüljek, hogy a szerencsések táborát gyarapítom és számítsak rá, hogy ez a súly marad a szoptatás befejezése után is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!