Miért vállal sok nő most egyszerre gyereket? Eddig miért nem mertek?
nagyon sok ismerősöm most fogott bele a babaprojektbe, mindenkitől ezt hallom mostanság hogy ő is terhes, ő is, mi is próbálkozunk stb. Ne értsetek félre, egyáltalán nem baj, sőt, örülök neki csak fura hogy pl. 2 éve senki sem mert elmenni gyesre stb. Mi miatt változott meg a dolog? Van valami kedvezőbb anyagi juttatás állambácsitól? Biztos munkahelyek lettek vagy mi történt?
bevallom, nem tervezek még babát és nem is figyeltem mostanság ezeket a dolgokat, csak feltűnt hogy sokan szülnek, mennek majd szülni mostanság. Nagyon örülök neki, csak kíváncsi vagyok, miért most egyszerre sokan?
Épp most láttam ezt a videót..:)
Írok én is, mert érint a téma.
Mi azért vállaltunk most babát, mert adottak végre a megfelelő körülmények. Tavaly házasodtunk, de én még friss diplomás voltam, nem akartam rögtön babát, előbb dolgoztam még egy kicsit. A férjem is az ősszel kapott új állást, ami sokkal jobban fizet. Így bele mertünk vágni. Korábban is szerettünk volna, de szerintem így az ideális.
Egyébként a munkahelyemen sokan mások is most terhesek. Egy részük a már említett 30-as korosztály, akiknek most jött el az idő, a másik részük pedig már évek óta próbálkozik és most végre sikerült nekik.:)
Nem értem, hogy ez most miért érdekel téged? Ha az ismerősi körödben olyan sokan vállalnak most babát akkor kérdezd meg tőlük, hogy miért éppen most teszik, vágnak bele.
"Van valami kedvezőbb anyagi juttatás állambácsitól?"
Nálam már ezzel a mondatoddal leírtad magad, nem tudom, hogy a többi hozzászóló hogy van ezzel, de engem iszonyatosan sértettél ezzel.
Sokan nem a pénz miatt vállalnak babát, hanem mert egyszerűen szeretnének családot alapítani.
Bevallom, hogy a 20-as éveim előtt járok, a párommal most érkezett el az az idő, hogy bevállaljunk egy kisgyereket. Megvolt minden feltétel, örülök, hogy ilyen hamar sikerült mindent. Hitel nélkül van autó, ház és minden a babának.
Rengetek ember van, aki nem vállalt ilyen hamar babát, ők már 30 éves körül táján járnak és most jutottak el oda, hogy igen is ideje lenne.
Ennyi lenne. És ha ennyire kíváncsi vagy akkor inkább tényleg kérdezősködj az ismerőseidtől
Tényleg nőtt a születések száma, januárban 53-mmal több született, mint tavaly januárban. De nem hinném, hogy ezt érzékeled szemre, inkább csak jobban érdekel a téma, és ezért akad meg a szemed a kismamákon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!