Kedden leszek 34. hetes szerdán koncertre megyek tesómmal. A nagy hang esetleg árthat a picinek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 17:05
1/4 anonim válasza:
Ne állj a hangszóróhoz, ennyi a lényeg :)
2/4 anonim válasza:
...és a dühöngőbe se, nem hiszem, hogy értékelnél egy könyököt a hasadba. Az én lányommal ki kellett jönni a moziból, mikor pociban volt, nem tetszett neki, nagyon rugdosott. De ártani nem árt, max. nem tetszik neki.
3/4 anonim válasza:
Én voltam koncerten terhesen, megkérdeztem a nőgyógyászom, hogy nem árt-e, azt mondta nyugodtan mehetek, csak ne álljak a hangfal mellé meg a legnagyobb tömeg közepébe. A fiamat nem zavarta a hang, megszokta, itthon is rengeteg zenét hallgattam, a porszívóra sem szokott különösen rúgdalni.
4/4 anonim válasza:
Az egész terhességem alatt hetente kísértem el koncertszervező páromat a koncertekre. Igaz, nem álltam a hangfal előtt és a tömegbe sem mentem be, de a babámnak semmi baja nem lett. Nőgyógyászom tudta, nem ellenezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!