Ha van egy jó énekhangú nő és van egy jó énekhangú férfi, akkor a gyerekek is jó énekhangúak lesznek?
Figyelt kérdés
lehet rossz a kategória:D2013. máj. 8. 20:47
1/4 anonim válasza:
Ez egy olyan kerdes, amire lehetetlen biztos valaszt adni :)
2/4 A kérdező kommentje:
tudom, de van akivel megtörtént?:DD
2013. máj. 8. 21:00
3/4 anonim válasza:
Ezt nem lehet megmondani akár az üknagypapára vagy a szépszülőre is hasonlíthat. Egy gyerek nem feltétlenül a szüleikre hasonlítanak csak. Erre szokták mondani, hogy egy generációt ki is hagy.
4/4 anonim válasza:
Nem lehet tudni. Ahogy azt sem, hogy egy tudós asszonynak és egy tudós férjnek vajon mennyire lesz intelligens a gyereke. Nálunk például a szüleimnek egyáltalán nincs zenei hallása, vagy vállalható énekhangja, nekem van. Apukám nagyon jó műszaki szakember, de én semmi érzékkel nem rendelkezem a dolog iránt.
Persze az énekhang képezhető, és szubjektív, kinek mi a jó énekhang, de ha konkrétan az érdekel, hogy vajon tehetséges énekes lesz-e a gyermek, az nem biztos. Nyilván, ha taníttatják, fejleszthető, de nem biztos, hogy kiváló tehetség lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!