Ciki, vagy ne ciki: 30 - án rajta lesz a számlán a CSP?
Nyugi, a máj. 1. miatt igen. Valaki kérdezte a héten és a MÁK honlapján állítólag fent van, hogy 30-án utalnak.
Mással is előfordul.
2. vagyok..gyors rákerestem ha már az első írta és:
A Kincstár ezúton tájékoztatja minden érintett ügyfelét arról, hogy a 2014. április havi családtámogatási ellátások kincstári utalására 2014. április 29-ig kerül sor.
az elején normális választ szerettem volna írni, de olvastam a kommentedet....
juhhééé, menjünk valahová, mert hamarabb jön a családi pótlék és majd május 2-án ismét a küszöböt rágjuk vacsorára!
vagy százezres nagyságrendű a családi pótlékotok összege?
hívtam én is a MÁK-ot,már az elején a robot hang azzal kezdte,hogy utalni fognak 29-én.
miért kell "extra",drága programra gondolni?lehet fagyizni mennek majd,nem? :)
Csak azt áruld már el, mi közöd van hozzá? Nem tőled kért pénzt május elsejére, csak azt várja, ami az övé! Milyen jogon ütöd bele az orrod a dolgába?!?
De rohadt könnyű ítélkezni! És ha elromlott a hűtője, amit megcsináltatott, és elfogyott a pénze? Vagy ha a szülei gyógyszereit váltotta ki? Erre nem gondoltál? A gyerekének szeretne élményt szerezni, ami sokszor jóval többet jelent, mint amennyibe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!