Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kiket aláztak meg bántottak...

Kiket aláztak meg bántottak szülés vajudás kozben? Mesélnétek rolla? Hogy dolgoztátok fel mit tetetek?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 12:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Oké, értem, hogy van ahol előfordul, de a kérdező sem magyarázta meg a kérdést. Különben 1. vagyok, miért kell egy kérdést lepontozni? Mi az, hogy aláztak meg bántottak szülés vajúdás közben? Bántani biztos, hogy nem bántanak sehol! A rossz helyesírás miatt nem is lehet normálisan értelmezni a kérdést!
2014. ápr. 25. 15:36
 12/15 anonim ***** válasza:
vegulis en sem bantasnak vettem de mikor megszultem az elso babamat 18 ora kemeny vajudas utan egybol a mellemre tettek hogy szoptassak ugye nem tudtam szoptatni es a lanyom se tudta elvenni a cicimet kivoltunk merulve mind ketten akkor mondta a nover hogy szoptassad mert nekem nincsen idom itt veled kinlodni! ennyi volt de nekem meg erom se volt valaszolni neki
2014. ápr. 25. 15:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Jó, nyilván nem annak szántátok, de azért én mégis levettem belőle, hogy mégsem kedvességből írjátok.

Nem kötözködésből írtam, csak sajnálatos módon tényleg vannak ilyen helyek az országunkban.

2014. ápr. 25. 16:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Csak a tapasztalatokra èlmènyekre voltam kiváncsi. Senkit nem pontoztam le. Kètszer szültem csaszarral. Nem volt gond csak egy novèrrel de o mindenkivel furcsán bánt. Egyèbkènt minden oke volt.
2014. ápr. 25. 16:46
 15/15 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 26. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!