Nem tudok dolgozni, mert a fiam ki kellett venni betegség miatt az oviból. Volt még így valaki?
Ne aggódj, a feleségem már 14 éve van itthon. Mikor a nagyobbik ovodás lett, elment dolgozni, majd nemsokára megint babát vártunk. Félidős korában kilépett. 2,5 éves korában a lányom beteg lett, volt egy rakás műtétje, előtte-utána egy halom kemoterápia. 4 éves kora után került óvodába, de az első évben többet volt itthon betegen, mint az oviban. Két nap ovi után egy hét betegállomány volt.
Szerencsére ez már elmúlt középsőben alig, nagy csoportban egyáltalán nem volt beteg, most 8 éves és olyan mint a vas.
Édesanyám járt igy a Húgommal, volt hónap, hogy egy napot volt oviban, pedig nem volt semmi komoly baja, csak asztmatikus hörghurut, szinte állandóan. Fulladt minden náthánál :( Most 25 éves lesz, iskolás kora óta max évente egyszer beteg, előtte meg ez volt.
Nálunk a fiamat ki kellett vennem, a kisebbik gyerkőc miatt, mert bár a fiam alig volt beteg, a lányom folyton elkapta (1,5 éves volt a kicsi) és nonstop az ügyeleten, fülészeten ültem. Idénre már jobb a helyzet, a fiam szeptembertől jár. A lányom ősszel kezdi, kiváncsi leszek, mi lesz. Nincs hova mennem dolgozni, keresgélek, egyelőre semmi, gyanitom, egy darabig nem is lesz :( Nagyszülők közül a közelebbi 110 km-re...
Köszi neked is.Én is gondolkodtam,hogy bele kellene fogni valamibe,de mibe?
Viszont másképpen mi lesz,itthon maradok 6 éves koráig??? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!