Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már olyan akinél ez...

Volt már olyan akinél ez előfordult? Ez komolyabb betegség?

Figyelt kérdés
2 hete vettem észre hogy lányom nemi szervén piros irritációs bőrkiütés van, elkezdtem neki bepantennel kenni, de még nem is kezdett múlni neki. A jövő héten jön vissza szabadságról az ő házi orvosa. Tudnátok mondani valamit rá? Nem az egész felület olyan, inkább csak kívűlről a szemérem ajkak.
2013. júl. 23. 17:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy fogzik és kicsit hasmenése van? Lehet az csípte ki
2013. júl. 23. 17:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Deeee fogzik, most jön a felső rágó egyszerre mindkettő.
2013. júl. 23. 17:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor lehet az a baj. Az én lányomnál is volt nagyon nagyon csúnya volt neki, a védőnő canestent javasolt rá bár furcsa első hallásra talán de másnapra nagyon szép lett a bőre! ilyenkor van egy kis gombás felülfertőzés-védőnő mondta.
2013. júl. 23. 17:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Viszont a hasa nem megy. Akkor is lehet h attól van?
2013. júl. 23. 17:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Igazából olyan kimondott hasmenése a lányomnak se mindig volt, de azt hallottam hogy ilyenkor gyulladás van a szervezetbe és más a széklet kicsit és jobban kicsípi a popsit. A lányomnak az arca is pöttyös volt ahogy a nyál rákenődött az is attól volt hogy a nyála is más ilyenkor.
2013. júl. 23. 17:42
 6/11 anonim ***** válasza:
A Canesten tényleg nagyon jó, nekünk is egy-két nap alatt csodát tett. Használjátok bátran, Kérdező!
2013. júl. 23. 18:07
 7/11 A kérdező kommentje:
De még csak 14 hónapos a kis lányom. Akkor is lehet használni a Canestent? Van ilyen külön gyerekeknek vagy csak simán amit reklámoznak azt vegyem? Lényegében ugye nem a popsija van kicsipve, hanem a nunija.
2013. júl. 23. 18:53
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen kiütése volt a 3hós kislányomnak nekem canestent irt fel a doki mert gombás fertőzése volt. 1-2nap alatt helyre is hozta :D próbáld ki.
2013. júl. 23. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:
8-as vagyok nekünk a doki írta fel receptre. :) pedig 3hós még csak.
2013. júl. 23. 21:37
 10/11 Gyönyörűséges ***** válasza:
nalunk is a fogzasos kaki a bunos a kiutesekert, canestent en is ajanlom, 1 nap alatt csodakra kepes. illetve ilyenkor foztem kamilla teat es azzal is kenegettem a nunijat es tettem a furdo vizebe is.
2013. júl. 24. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!