38 hetes kismama vagyok. Nagyon köhögök, biztos császárom lesz. Mi lesz, ha műtét közben jön rám egy köhögési roham? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
2013. dec. 25. 20:42
1/5 anonim válasza:
tuti nem fogsz köhõgni. ên annyira fêltem,h.az eda beszúràsa közben jön fàjàs és lebênulok,h. egyszerûen nem jött fàjàs közben. meg is jegyeztêk a növérek és a doki,h.milyen fura. pedig sokàig bíbelõdtek és màr 1-2 oerces fàjàsaim voltak. a szervezet csodàkra képes ;)
2/5 anonim válasza:
"Nagyon köhögök, biztos császárom lesz. "
Ne haragudj, de ez hogy függ ossze? Köhögés miatt nem lesz csaszaros senki...
Amúgy meg altataskor legzesbenitot kapsz, mesterségesen lelegeztetnek majd, igy nem fogsz kohogni.
3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy köhögés miatt nem császároznak.Akkor így írom: Egészségügyi okokból császáros kismama vagyok, de már 1 hete nagyon köhögök. Egyébként nem altatnak, hanem epidurális lesz.
2013. dec. 26. 06:43
4/5 anonim válasza:
Én a műtét után a has miatt aggódnék. Mert ahogy köhögsz, mégjobban fog fájni a heg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!