Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális ez a vérzés? Orvoshoz...

Normális ez a vérzés? Orvoshoz rohanjak, vagy még rendeződök?

Figyelt kérdés

8.héten megszakadt a terhesség, egy menzi volt azóta. Most nem is számoltam hány napra, megjött és 30perc alatt 2nadrágot áztattam el.

Rettentően vagyok, görcsök és bazi erős vérzés. Ilyen szülés után sem volt még nekem.

2014. ápr. 22. 16:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Doki megnyugtatott, hogy vannak nők, akik így élik a menzit, ha a következő is ilyen lesz, akkor így jártam...

Többet nem akarok menzizni... Ez így borzalmas:(

2014. ápr. 23. 10:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Fú, azért ez fura... ha eddig nem volt ilyen, akkor ez azért elég rémisztő. Én elmennék azért egy másik dokihoz is szerintem. (amúgy is eléggé megrendült már a bizalmam a nődokikban, most inkább ha tehetem magánhoz járok, ő ugyan elkéri a pénzt, de cserébe legalább úgy vettem észre, hogy figyel is az emberre...)

4.voltam

2014. ápr. 24. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!