Normális ez a vérzés? Orvoshoz rohanjak, vagy még rendeződök?
Figyelt kérdés
8.héten megszakadt a terhesség, egy menzi volt azóta. Most nem is számoltam hány napra, megjött és 30perc alatt 2nadrágot áztattam el.
Rettentően vagyok, görcsök és bazi erős vérzés. Ilyen szülés után sem volt még nekem.
2014. ápr. 22. 16:53
1/12 anonim válasza:
Hát én megnézetném magam a dokival mert valami csak nem stimmel. Nem lehettél most is terhes?
5/12 A kérdező kommentje:
Terhesség kizárva. Azóta rendszeres vendége vagyok a dokinak volt pár uh is. Elment valami bennem. Pl folyik a tejem, de alacsony a ploraktinom...
Azt hiszem, ha ez így marad holnap orvos. Újra.
2014. ápr. 22. 17:35
6/12 anonim válasza:
Holnapig faca szepszised lehet. Erős görcsökkel és vérzéssel még előzmények nélkül is azonnal ügyelet vagy mentő.
7/12 anonim válasza:
én azonnal mennék az ügyeletre. remélem hogy már ott is vagy.
8/12 A kérdező kommentje:
Reggel menjek. Vagy ha nagyon elönt a vér... Telefonos instrukció.
Mondjuk a gyerkőcöket így könnyebb elrakni, mint mondjuk most este ha bent is fognának.
2014. ápr. 22. 21:25
9/12 anonim válasza:
Én is mennék, most azonnal, telefonos instrukció ide vagy oda. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!