Mitől lehet székeléskor vérzés?
Figyelt kérdés
Mielőtt teherbe estem néha a székletemmel friss,piros vér volt. Miután teherbe estem elmúlt. Majd a kislányom születése után újra előjött. Nem rendszeresen, csak néha néha.2013. dec. 22. 21:18
1/3 anonim válasza:
Több mindentől lehet. Tudtommal aranyértől is. De nekem komolyabb ok miatt volt sajnos. Bélgyulladás. Jobb időben elmenni vele a dokihoz, hidd el. Inkább legyen időben kis baj, mint későn nagy...
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg aranyér, de lásson orvos. (Proktológus sebészhez kell ezzel menni.)
Nekem volt aranyér kezelésem meg műtétem is, előtte nekem is tükrözést csináltak, hogy kizárják, nem valahonnan "feljebbről" érkezik-e.
Én elég sok dokit "kipróbáltam", ha budapesti vagy, szívesen ajánlok magánban egy nagyon szupert (ő műtött), aki mind emberileg, mind szakmailag profi, és TB alapon lehet menni hozzá.
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen menj el orvoshoz, mert a vérzés nem normális. Kezdd proktológussal, és utána gasztroenterológus.
Ne halogasd, mert a vérzes oka lehet banális betegség, de akár súlyosabb bajra is utalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!