Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Halva született a babám. Hogy...

Halva született a babám. Hogy tegyem túl magam?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 16:31
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Az utolsó vagyok. Eszembe jutott, hogy most született volna meg, biztos most ez is jobban fáj és az is, hogy karácsony van, de tényleg ne add fel.

Nemtudom átélni a fájdalmadat szerencsére, de iszonyúan sajnállak, hidd el.

2009. dec. 22. 20:21
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Na akik úgy írtak ide, hogy ezt a kedves hölgyet kamukázénak hívták, hát mind elszégyellhetik magukat. Milyen borzalmas amikor az ember a rengeteg szenvedés után végre világra hozza a gyermekét és az nem életképes. Na!Átéltetek már ilyet kedves kételkedők? Én kívánom tiszta szívemből neked kedves gyermekedet elveszítő édesanya, hogy leljen békét a lelked, és a jövőbe nézz, hogy legyen erőd egy újabb csöppséghez.
2009. dec. 22. 21:06
 33/41 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! A szakember nem feltétlenül jelent pszichiátert, lehet az egy jó pszichológus is, és nem kell gyógyszert szedned, ha nem szeretnél. Nálad nem arról van szó, mint például egy depressziós esetében, ahol bizonyos hormonokkal lehet segíteni a problémán. Te átéltél egy tragédiát, amit nem tudsz feldolgozni, és ez nem betegség, hanem egy állapot.

Más kérdés, hogy az álmatlanságon segíthetnek a gyógyszerek, de én a magam részéről jobban szeretem a természetes nyugtató teákat, ami ellen biztosan te sem tiltakozol annyira.

Bár igaz, hogy ha nem bízol a pszichológusokban, akkor nem tudnak segíteni sem. Egyedül viszont nagyon nehéz lesz továbblépni...

2009. dec. 22. 21:08
 34/41 anonim ***** válasza:

Nagyon szomoru hogy ez történt veled!Ne add fel és ne szomorkodj bár ez nem egyszerü!!!

És ez a sok emer aki hitetlenkedet szégyelheti magát!!Sok puszi vigyázz magadra

2009. dec. 22. 22:00
 35/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztató és vígasztaló válaszokat, már az is sokat segített, hogy kedves dolgokat írtatok. Sajnos nem mindenki ilyen.

A szülőszobában a lelkemből is elvesztettem egy darabot, sokszor érzem úgy, hogy nem tudok talpra állni, de a párom szeretete segítségével talán majd a mély gyász fájdalommá enyhül, a fájdalomból meg emlék lesz.

2009. dec. 23. 09:09
 36/41 anonim ***** válasza:

én koraterhességet vesztettem el egy éve, épp december 15-én. Most 34 hetes vagyok és furcsa módon (bár tudom, ha álmomból is felköltenek, hogy mikor történt a szörnyű eset) a babám mozgása teljesen kiverte a fejemből az esetet. Pár nappal később jutott idén eszembe, hogy mi is történt tavaly.

Szóval a baba segít, talán jobban is, mint gondolnád.

De én is ismerek olyat, aki a babáját a 8. hónapban vesztette el, már vagy két éve, és azóta sem mertek újra belevágni.

Én mégiscsak azt javaslom, hogy kutyaharapást szőrével! És sok nyugalmat kívánok neked az Ünnepek alatt!

2009. dec. 23. 09:31
 37/41 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom azt, ami történt veletek, részvétem. anyukám teljes mértékben megtudna érteni téged, mivel 2 babát is elveszitett elöttem, egy 3 és egy 6 hónapos terhessége halt el. De nem adta/adták fel a reményt és ennek köszönhetöen tudok most irni neked. a gyógyir talán egy baba lenne, bár tudom, hogy végig izgulnál, mint ahogy én is tettem/teszem a terhességem alatt, hiszen nálunk a családban már több ilyen eset volt. De erre jobb nem gondolni, hinni kell abban, hogy legközelebb minden rendben lesz, ne veszitsétek el a reményt és amikor már úgy érzitek, hogy most már menne, akkor vállaljatok egy babát. még egy dolog, egy kedves ismerösömnek az orvos (pszichológus) ajánlotta, hogy minnél elöbb vállaljanak babát, nekik az segitett úgy mond talpra állni. Bocsi, hogy ilyen hosszan irtam. Kivánom, hogy minél elöbb eljöjjön az a pillanat, amikor a karjaidban tartod a babádat!!! :)
2009. dec. 23. 14:14
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kedves kérdező!

Nekem 2008 júliusban a terhességem 36. hetében meghalt a babám,aki farfekvésű volt és meg kellett szülnöm.Senkinek nem kívánom azt az érzést,nekem nagyon sokat segített a pszihológus és az,h 4 hónappal a szülés után ismét babás lettem.Most egy 4,5 hónapos Hercegnő szuszog a kiságyban,aki az életem értelme.Én tudom,h nagyon nehéz,de kitartást és hidd el a baba gyógyír lesz.Feledni soha nem fogod,mert ekkora fájdalmat nem lehet,de annál jobban fogod szeretni a második babócát.Nekem sokat segített az Angyalokszülei oldal,ott megértik a fájdalmadat.

Kitartást és nagy ölelést küldök neked!

2009. dec. 24. 23:59
 39/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. dec. 25. 13:07
 40/41 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,nagyon sajnálom ami történt,őszinte részvétem!Át tudom érezni teljesen a helyzeted,én a 20. héten szültem meg a kisfiamat,genetikai probléma miatt,nekem kellett döntenem a sorsáról,oda feküdnöm a műtőasztalra hogy kezdjék el megszakitani a terhességet.Mindez tavaly dec.22-23-24.-én.24.-én délelőtt született meg,nekem azóta a karácsony nem karácsony.De.Kivártam a fél évet a vetélés után,és most újra babát várok,a 22.hétben vagyok.Sokszor siratom az előző babát azóta is,de tudom ha most nem vállalom a következőt,soha nem fogok többet gyereket vállalni a félelemtől.Pedig még olyan érzések is jöttek,hogy lelkiismeret furdalásom volt az első babámmal szemben,hogy ilyen hamar vállaltam a következőt.A genetikus is azt mondta hogy ilyesmi után csak ugy lesz könnyebb,ha megszületik egy egészséges kicsi.Tudom hogy ilyesmire most gondolni sem tudsz,de azért ne vesd el a gondolatot ha előjön..
2009. dec. 25. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!