Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Halva született a babám. Hogy...

Halva született a babám. Hogy tegyem túl magam?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 16:31
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
90%

Honnan tudod, hogy rögtön? A kérdező semmi ilyesmit nem írt. Mi van, ha már hetek vagy hónapok óta szenved emiatt, és azért jön ide?

Ha nem tetszik a kérdés, mert szerinted kamu, nem kéne rá válaszolni, és máris meg van oldva. Akik itt kamuznak, biztos nem állnak olyan értelmi szinten, hogy belegondoljanak, mit érezhet az az elkeseredett anyuka, aki a kérdést feltette, aztán olvashatja a sok lecseszést, miszerint biztos kamuzik.

2009. dec. 22. 17:00
 12/41 anonim ***** válasza:
93%

Akik lekamuzzák ezt a kérdést:

Gondoljatok már bele,milyen lehet egy nőnek megtudnia,hogy halva született a gyermeke.Most könnyen beszéltek,de ha ti lennétek ilyen helyzetben nem hiszem,hogy ilyen könnyen beszélnétek.Csak arra kellene gondlnotok,hogy jön a karácsony,a kérdezőnek halva született a babája és akkor ilyen válaszokat olvas!Egyébként nem tudhatjuk,hogy mikor történt ez a tragédia.Lehet,hogy 2hete,1 hónapja,2hónapja...Lehet,hogy csak annyira nem bírja feldolgozni ezt a kérdező,hogy végső elkeseredésében itt kér segítséget.Erre mit kap?Azt,hogy kamu az egész.

Kérdező:

Nagyon sajnálom,ami történt!Most talán az a legjobb,ha érzed,hogy számíthatsz a párodra,testvéredre,szüleidre.Nagyon nehéz időszak lehet ez,erősnek kell lenned!

2009. dec. 22. 17:02
 13/41 anonim ***** válasza:

valaki azt írta h a kérdező beszéljen minől többet róla

nah ez meg má milyen tanács, mien jó érzés arról beszélni ami fáj igaz?????

sztem inkább próbálj meg minél többet pihenni és egyedül lenni, de ha túl depis vagy akkor inkább ne legyél egyedül és nem legyenek otthon veszélyes gyógyszerek

2009. dec. 22. 17:04
 14/41 anonim ***** válasza:
Megdöbbentem miért gondolják olyan sokan kamunak ezt a kérdést.Feltételezem arra gondolt a kérdező hogy hasonló tragédiát átélt emberek írnak neki.Sajnos én tudom hogy akivel ilyen történik még a környezete sem igazán tudja mit él át.Mindig csak azt mondják : majd lesz még babád.Sajnos én se tudok mást mondani.Sok erőt kívánok Neked.Őszintén együttérzek Veled.
2009. dec. 22. 17:07
 15/41 A kérdező kommentje:
Nem most történt, de az idő nem segített.
2009. dec. 22. 17:08
 16/41 anonim ***** válasza:

17:04-nek:

Mindenképpen kérd a párod segítségét, beszélgessetek sokat, mert együtt könnyebb. Esetleg barátok, szülők, testvérek is segíthetnek, még annyival is, hogy csak meghallgatnak, ha beszélni akarsz róla. Biztos, hogy teljesen sose fogod feldolgozni ezt, még akkor sem, ha később lesz babátok, de az idő majd enyhíti, hidd el.

Ha erre gondolsz, én írtam. És ha elolvasod még egyszer, meg szövegértésből is jó vagy, akkor láthatod, hogy azt írtam, akkor beszéljen róla, HA AKAR. Igen, valakinek jó érzés beszélnie arról, ami fáj, vannak olyan emberek, akiknek könnyebb úgy feldolgozniuk az ilyesmit, ha kibeszélik magából az érzéseiket, megosztják a szeretteikkel a gondjaikat.

2009. dec. 22. 17:10
 17/41 anonim ***** válasza:
Ja, már látom, nem nekem írtad. De az előző hozzászólásom attól még mindig áll.
2009. dec. 22. 17:13
 18/41 anonim válasza:

Utolsó válaszolónak! Sztem senkinek a válaszát sem kellene kritizálni, itt most tényleg a segítségnyújtás lenne fontos!

Igenis, ilyenkor nehéz dolgoknál, csak nehéz úton tudunk továbbhaladni, és az az, hogy beszélni kell róla, minél több családtaggal, mert különben a fájdalom felemészti! Ha valaki trauma hatására magába fordul, az csak depresszióhoz vezet! Ezért van pszichológia, mert sokszor az embernek nincs kinek elmondani a problémáját, vagy nagyobb segítség kell!

Tehát kedves kérdező, ha tényleg igaz amit írtál, fontos, hogy ezalatt az időszak alatt nem fordulj magadba, de ahhoz hoz el tudd engedni a babát, saját magaddal kell megbírkozni.

2009. dec. 22. 17:16
 19/41 anonim válasza:
17:16 vagyok és a válaszom 17:04-nek szólt!
2009. dec. 22. 17:17
 20/41 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Miért nem gyógyítod a lelked egy másik babával?

A fájdalmat csak egy boldogság gyógyítja igazán!

Sajnos túl kell lépned ezen a tragédián, mert csak beleroppansz idegileg.

Vállaljatok újra babát és meglátod könnyebb lessz! Üdv.

2009. dec. 22. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!