Halva született a babám. Hogy tegyem túl magam?
ismerek én is egy anyukát, aki nemrég veszette el a 37. héten a babáját. nem kívánom senkinek. én sokszor sírva ébredtem, mai napig rengetegszer gondolok rá, mert ő erős, tartja magát, legalábbis ő az erős a családban. csak attól félek, egyszer összeroppan. mindenképpen dokihoz kell járni szerintem, aki segít feldolgozni. és sokat beszélni az érzésekről, mégha csak a párunkkal is, nem jó magunkba folytani.
nekem nagyon rossz érzés napmint nap látni és nem tudom mit is kellene tennem, nem akarom, h azt higyje, nem érdekel, de nem akarom felszakítani sem a sebeket. nagyon nehéz ez a helyzet, de sajnos csak az idő halványítja el a fájdalmat.
ŐSZINTE RÉSZVÉTEM! ;(
Hihetetlen, hogy még egy ilyen kérdésnél is egymásnak tudtok esni... :(
Kérdező, én úgy gondolom, egy ekkora tragédiát az ember nem feltétlenül képes egyedül feldolgozni. Ha már eltelt bizonyos idő, de nem enyhül a fájdalmad, javaslom, fordulj szakemberhez. Én biztosan azt tenném a helyedben.
Az idő önmagában nem mindig gyógyír. A gyászmunkának le kell zajlania, és ha elakad, akkor egy élet sem lesz elég, hogy feldolgozd ezt a szörnyűséget, örökre ott lesz majd a lelkeden a teher. Márpedig tovább kell menni, még akkor is, ha most úgy érzed, nem bírod a lelki terheket. El kell siratnod a picikédet, hogy aztán békében őrizd az emlékét.
Végül pedig, ha már felkészültél rá, meg kell nyitni a lelkedet egy újabb pici baba előtt, mert az életnek ez a rendje, a jövő, a múltba révedés helyett. Most még talán minden porcikád tiltakozik, félve az újabb fájdalomtól. De hidd el, erős vagy, és ha igazán akarod, lehetsz még boldog ember, boldog anyuka.
Kívánom neked, hogy így legyen!
Én is kíváncsi lennék! Mennyi idősen történt és volt valami előjele, vagy probléma a terhesség során?
Amúgy részvétem!
Lepontozhattok, nem érdekel.
De akinek nagy fájdalma van, az szereti magából kiadni és nem egy mondatokat ír!!!!!!!Tuti hogy kamu kérdés!!
Csak tudnám ki viccel ilyen fontos dolgokról!
Nem nagyon kommentálod a válaszokat....
Kérj szakorvostól segítséget, és vállalj másik babát.
A hatodik hónapban történt, nem volt semmi jele, sem vérzés, sem görcsölés. Terhesség alatt minden eredmény teljesen jó volt, panaszon nem volt. Éjszaka ébredtem, hogy görcsölök, mentőt kellett hívni, mire a kórházba értem, már nem volt szívhangja, és közölték, hogy megindult a szülés.
Van olyan ember, aki ilyennel képes lenne viccelni, vagy kamuzni?
Azt gondoltam, hogy itt találok valakit, aki volt már hasonló helyzetben.
Borzasztóan sajnálom, ami veletek történt.
Palotás Petrának is meg kellett szülni közel a 20. héten, annó, mégis vállalt másik babát, aki lassam már 1 éves.
Tudom, nehéz, de vágjatok újra bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!