Szerintetek szép név a Krisztián?
A férjemet Krisztiánnak hívják, és ő szeretné, ha a gyermekünket is így hívnák. Én viszont más nevet választanék neki! A lányunk nevén is sokat veszekedtünk, neki a Laura tetszett, nekem pedig a Zsófia! Nagyon nehéz megegyeznünk, két nevet pedig nem szeretnénk adni neki! Szerintetek béküljek meg a Krisztián névvel? Ilyenkor kinek kell meghoznia a végső döntést? Nektek ez nem okozott gondot?
29/l
Nekem nagyon nem tetszik, taszító.
A gyermekemnek nem adnám. De nem vagyunk egyformák, kinek mi tetszik.
32 hkm
Szerintem gáz, ha ennyire erősködik és az elsőt is ő nevezte el, holott neked nem is tetszett a név..
Amúgy én csak bunkó, főnökösködő, arrogáns alakokat ismerek Krisztián névvel, bocsi. Egyáltalán nem szimpatikus. Krisztyán Tódor jut róla eszembe az Aranyemberből, ő is egy hazug csaló.
Na az meg mindennek a teteje, hogy ugyanúgy hívnák a gyereket, mint az apját. Mondjuk sütsz a konyhában valami sütit és meg kellene kóstolni, odakiáltasz a nappaliba, hogy "Krisztián, gyere ide" és oda jön mind a kettő, az milyen már?!
Vagy majd lesz Krisztián01 és Krisztián02?! Kicsit röhejes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!