Szerintetek szép név a Krisztián?
A férjemet Krisztiánnak hívják, és ő szeretné, ha a gyermekünket is így hívnák. Én viszont más nevet választanék neki! A lányunk nevén is sokat veszekedtünk, neki a Laura tetszett, nekem pedig a Zsófia! Nagyon nehéz megegyeznünk, két nevet pedig nem szeretnénk adni neki! Szerintetek béküljek meg a Krisztián névvel? Ilyenkor kinek kell meghoznia a végső döntést? Nektek ez nem okozott gondot?
29/l
Nem rossz nêv a Krisztián, bár én nem adnám a fiamnak...
Szerintem most engedjen Ő! Főleg, hogy én amugy sem vagyok híve, hogy apuka-anyuka nevét kapja a gyerek....
Egyezzetek meg, hogy te adod az első keresztnevét, a második pedig lehet a Krisztián :)
Hát én sosem értettem, miért akarna bárki is ugyanolyan nevű egyént a családjába, mint önmaga... Nincs elég név a naptárban, csak az az egy, vagy mi?!
Egyébként se tetszik a Krisztián. Giccses divatnév.
Ha meg az elsőt úgy kellett elnevezni, ahogy ő akarta, akkor az a minimum, hogy most a másodikat te fogod elnevezni! Ennyire ne legyél már engedékeny! Miért csak az ő szava számít? Sőt! Felénk inkább a nőnek van nagyobb beleszólási joga, hiszen már ne is haragudjon meg senki, de neki kell megkínlódnia érte, a pasiknak csak a könnyebbik része jut, megcsinálni könnyű, de kihordani, megszülni, szoptatni a nőnek kell! Úgyhogy ne hagyd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!