Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért baj, hogy nem mindenki...

Miért baj, hogy nem mindenki akar gyereket? Miért baj, hogyha védekezés mellett becsúszó terhességet megszakítják?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 15:59
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
12%
Kedves kérdező! A néma sikoly nem xar gagyi film, hanem a szín tiszta valóság!!! Szívtelen vagy! És még ráadul buta is!!!
2009. dec. 30. 17:12
 52/61 anonim ***** válasza:
22%
Kérdező neked hány abortuszod volt eddig?
2009. dec. 30. 17:14
 53/61 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem te vagy a buta, mert általánosítasz. Egyébként az, hogy 41%-ban hasznos válaszokat adsz, az éppen elég sokat elárul rólad, meg a bölcsességedről.

Az, hogy valaki elfogadja az abortuszt nem azt jelenti, hogy neki is volt. Az, hogy a kérdező nem siratja el a petesejtjeit, nem azt jelenti, hogy abortuszokra járkál, főleg, hogy az elején le is írta, hogy védekeznek.

Neked ettől jobb egyébként? Ettől teherbe tudsz esni?

2009. dec. 30. 19:16
 54/61 anonim ***** válasza:
37%
Egyébként szerény véleményem szerint te egy megkeseredett meddő pics.a vagy, aki másokon éli ki, hogy hibás géneket kapott az élettől.
2009. dec. 30. 19:32
 55/61 anonim ***** válasza:
65%
Szerencsére nem vagyok egy megkeseredett meddő p..a, ugyanis van három gyönyrűszép gyermekem, és ha még belefér, akkor tőlem jöhet a negyedik is.Soha nem voltam abortuszon, és mindig kellőképpen vigyáztam amikor még nem terveztünk gyermeket.Én nem vagyok egy fűvel fával lefekvő ri.bi mint egyesek, akik aztán abortuszra mennek sírva, mert nem vigyáztak.Ha az ilyen kis rib..oknak megéri az az élvezet,hogy védekezés nélkül d...nak, akkor egészségükre, de viseljék a következményekit.és remélem a lelkiismeret sem hagyja majd őket nyugodni, hogy saját babájukat kapartatják a kukába, mégha ezt nem szándékosan teszik, is hanem felelőtlenségükben.Kicsit gondolkodni is kellene, és nem fűvel fával összebújni, aztán meg tekingélni, hogy hoppá, a pasi lelépett, én meg itt állok terhesen.Szóval lányok, asszonyok a védekezésen van a hangsúly!És az előzőek akik szidkozódtak,kapj.átok be!
2009. dec. 30. 19:46
 56/61 anonim ***** válasza:
0%

Hát ezt ahogy mondani szokás beszo..tad kedves Büszke, bölcs válaszoló, aki elítéli az általánosítást. (de azért az tény, aki abortuszellenes az meddő p-csa).

Egyébként az hogy a kérdező buta szintén tény és ez nem azért mert abortusz párti, bár nyilván van ok-okozati összefüggés.

2009. dec. 30. 19:58
 57/61 anonim ***** válasza:
:):):):):):):):):)
2009. dec. 30. 20:01
 58/61 anonim ***** válasza:
75%
Miért nézitek le meddő nőket, csak azért mert ti csak úgy potyogtatjátok, meg úgy jártok abortuszra mintha boltba mennétek! Egyébként szerencsére nem vagyok meddő p...a ahogy ti neveztétek!Megvédeném a meddő nőket, mert mit tehetnék ők arról, hogy nem adott nekik a sors babát, és inkább azokat ítélem el akiknek meg adott asors, és nem becsülik, meg hülye kifogásokkal kukába kapartatják magzatukat!Nem tudom mit szóltál volna ha annak idején téged sem akar édesanyád,és kikapartat.Mit szólnál (persze semmit mert akko nem lennél)ha nem kaptál volna magzatként esélyt az életre!!!
2009. dec. 30. 20:05
 59/61 anonim ***** válasza:
49%
Én sem vagyok meddő p...., van két gyönyörű kislányom és még szeretnék is és még is abortusz ellenes vagyok abban az esetben ha ezt fogamzásgátlás helyett csinálják!
2009. dec. 30. 20:35
 60/61 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ez már igen csak eltér a kiirt kérdéstől. Ne szidjátok már egymást, hanem fogadjátok el, hogy mindenki másképp gondolkozik és kész! Meg ne általánosítsatok, nem minden abortusz azért történik mert az ember jo kedvéből jár oda és igen is van akit lelkileg egy életre megvisel! Én biztos soha nem lennék képes rá, de ez én vagyok és nem ítélem el azt akinek nincs más választása, mert igy látta jobbnak. De csak őket nem ítélem el, mint ahogy elöttem is irták az egészen más aki fogamzásgátlónak használja az abortuszt meg aki sorba szüli a gyerekeket a semmibe.
2009. dec. 30. 23:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!