Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért baj, hogy nem mindenki...

Miért baj, hogy nem mindenki akar gyereket? Miért baj, hogyha védekezés mellett becsúszó terhességet megszakítják?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 15:59
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kíváncsi az ilyen sz@r abortuszos linkekre. Nem tudnak meghatni. A néma sikoly is egy sz@r, gagyi film.
2009. dec. 28. 22:11
 32/61 anonim ***** válasza:
0%

Én egyszer már válaszoltam neked normálisan!!!!Megbántam kár volt neked válaszolni!"nem hatnak meg a .......... néma sikoly is egy sz@r"!

Egy jó tanács te ne is tartsd meg ha be csúszik!

2009. dec. 29. 08:01
 33/61 anonim ***** válasza:
0%
Tudod az a kár,hogy anyukád nem így gondolkozott mint te...
2009. dec. 29. 10:05
 34/61 anonim ***** válasza:
15%
Hát igen, nagy tévedés volt anyukád részéről, egyetértek. De legalább te felelősségteljesen gondolkodsz, jobb ha nem szaporodsz.
2009. dec. 29. 10:31
 35/61 A kérdező kommentje:
Hiába háborodtok fel, ezt gondolom. A néma sikoly és az összes ilyen ehhez hasonló baromság úgy sz@r, ahogy van. Nem mindenkit hatnak meg.
2009. dec. 29. 11:18
 36/61 A kérdező kommentje:

A magzatnak annyira minimális az agyműködése, hogy nem tudja felfogni a halál gondolatát! Ergo: szó sincs "menekülő magzatról"! Ez egy baromság! És nem azért, mert érzéketlen vagyok, hanem mert ez tényleg így van! Egyébként meg: Ha váratlanul valami hozzánk ér, mi is elmozdulunk (ösztönszerűen)! De nem azért, mert menekülünk...

Hány menekülő újszülöttet láttatok eddig? EGyet sem! Ha az újszülöttek nem fogják fel a halál gondolatát, akkor majd egy 8 hetes embrió felfogja, mi?

Arról nem is beszélve, hogy a néma sikoly enyhén el van túlozva. Ott már egy kb. 18 hetes magzatot abortálnak, nem pedig 8 heteset. Az azért rettenetesen nagy különbség.

2009. dec. 29. 11:32
 37/61 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek,de ezt ne is próbáld megmagyarázni másoknak. Éppen tegnap olvastam hogy a 72 órás tabletta megöli a MAGZATODAT és undoritó vagy ha beveszed...

Azthiszem ehhez nem fűzök semmit.A néma sikoly meg egy teljesen abortuszellenes film.

2009. dec. 29. 12:27
 38/61 anonim ***** válasza:
60%

Én is egyet értek veled, bár az itt lévő nők többsége ide jár sírni a meddősége miatt, és ezért szűk látókörűek, és kisajátítják a gyerekvállalás, nevelés témakört. Amit azért nem értek, mert ez nem egy topic, ha beszélgetni akarnak, akkor húzzanak a nlcafera, vagy más ilyen sz@rságra. Attól, hogy valaki megszüli a nem kívánt gyerekét, ők ugyanúgy meddők maradnak, ez csak irigység másokra.

Egyébként meg: pár évtizeden belül a bolygó lakossága kinövi önmagát. Ha nem lennének az abortuszok ez már réges-régen bekövetkezett volna, és most nagy lenne az éhínség és a nyomorúság. Így is veszélyesen közeledik a túlnépesedés, ami most úgy néz ki, hogy egy megoldhatatlan probléma, ezért nem értem, hogy mi a csudának ágál ennyi ember az abortusz ellen. Csak Magyarországon például kb. 20 milliós nagyságú lakosság lenne, ha egy abortáció sem történt volna eddig. Egy ilyen kicsi országban 20 milliós lakosság? Hát borzasztó. Oké, hogy fogy a magyar, de arra az abortuszok beszüntetése nem megoldás. Támogatni kellene a gyermekes szülőket, és akkor sokkal több gyerek születne. De amíg 29 ezer forint a gyes, addig persze, hogy az ember a könnyebb utat választja.

Nekem sem volt még egy abortuszom sem, de eszem ágában sem lenne megtartani, ha mégis becsúszna.

2009. dec. 29. 20:07
 39/61 anonim ***** válasza:
0%
Nem az abortusszal van baj,pont azt sajnáljuk, hogy a ti anyátoknak ez miért nem jutott eszébe vagy ha már megszült titeket gondja lehetett volna rá, hogy egy kis értelmet tápláljon az agyatokba. Komolyan az az iromány a föld lakosairól, ahogy kinövik önmagukat....hát az mindent visz.
2009. dec. 29. 21:11
 40/61 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem már egy kicsit eltértünk a tárgytól. A kérdésre már egyszer reagáltam, teljesen normálisan, miszerint van, akit meg lehet érteni, ha az abortuszt választja. De ahogy az utóbbi hozzászólásokat olvasom, itt inkább már csak az a kérdés, hogy ki az a "hülye", aki ma gyereket akar? Talán majd egyszer ti is eljuttok oda, hogy vágyakoztok egy baba után, és akkor majd rájöttök, milyen "kegyetlenül" és érzelem mentesen nyilatkoztok dolgokról. És milyen könnyelműen jelentitek ki, hogy örökbefogani is lehet. Nagyon igaz a mondás, miszerint egy nő két dologért bármit megtesz. Az egyik, hogy ne legyen terhes. A másik, hogy az legyen. Ti még az első csoportba tartoztok, de remélem eljön nálatok a második ideje is!
2009. dec. 29. 21:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!