Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért baj, hogy nem mindenki...

Miért baj, hogy nem mindenki akar gyereket? Miért baj, hogyha védekezés mellett becsúszó terhességet megszakítják?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 15:59
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
54%
Nem az abortusszal van a baj? Hát akkor mivel? Tán a másik ember hozzáállásával? És akkor mi van, ha nem mindenki sirat meg minden egyes petesejtet, hogy jaj ebből gyerek lehetett volna? Miért zavar más hozzáállása?
2009. dec. 29. 21:18
 42/61 anonim ***** válasza:
12%
Akinek van gyereke egészen másképp nyilatkozik erről a témáról mint az akinek nincs. Akárki akármit mond, az anyaság a legcsodálatosabb dolog a világon és szívből sajnálom azokat akik ezt nem érhetik meg,vagy azért mert nem lehet vagy azért mert nem akarnak. Majd ha egyszer azoknak is lesz gyereke akik itt csak sejtcsomónak, meg petesejtnek nevezik őket, akkor majd megértik miért is háborodnak fel ennyire egyesek ezen a témán. Addig meg fogadjátok el, hogy minden eber másképp gondolkozik és ezen hiába is veszkedtek meg szidjátok egymást, mert ha valaki meg van győződve a saját igazáról úgy sem lehet őt meggyőzni az ellentkezőjéről!
2009. dec. 29. 22:50
 43/61 anonim ***** válasza:
48%
Hát én akarok később vagy 3-4 gyereket,de még nem jött el az ideje ezért védekezek. Ha védekezés mellett becsúszna elvetetném és nem arra gondolnék hogy megöletem a gyerekem hanem hogy megszakitják a terhességem,még akkor mikor nem gyerek hanem "sejtcsomó".
2009. dec. 29. 22:58
 44/61 anonim ***** válasza:
51%

Hát most tö mindegy mit gondolsz, attól mmég megöleted a "sejtcsomót" ami egyébkként pl 12 hétre teljesen kifejlődőtt, érző lény, aki sír és reagál a fájdalomra. Amikor sejtcsomó, nagy valószínűséggel még nem is tudsz róla, hogy van.

És pont ezzel van a baj, nem a fogadat húzatod és ezt nem értem miért beszéltek ilyen érzéketlenül róla, mintha tényleg egy daganat vagy fájó fog lenne, amit eltávolíttattok?

2009. dec. 29. 23:04
 45/61 anonim ***** válasza:
24%
De miért fáj az nektek, hogy a másik ember hogy gondolkozik az abortuszról? Nekem megvan a véleményem, kit érdekel a másé? Attól nekem még nem lesz gyerekem, hogy más elítéli az abortuszt. Attól sem lesz gyerekem, hogy valaki pártolja. Miért fáj a másik véleménye? Ezt magyarázza már meg nekem valaki.
2009. dec. 29. 23:07
 46/61 anonim ***** válasza:
66%

Azért állok igy hozzá mert nincsen jobb ötletem. Mint irtam védekezek,és ha ennek ellenére teherbe esek nem fogom megtartani . Nincs lakásom,nincs pénzem,szeretetből meg nem laktak még jól gyerekek.... ez miért baj hogy én nem akarok rossz életet a saját gyerekemnek? miért baj ha nem szülöm meg hanem elvetetem ?? Ha szerinted egy érző lény az teljesen felfogás kérdése,ha én is igy gondolnám akkor is el kellene vetetnem.És hidd el igy sem boldogan rohannék a korházba hogy kaparják ki belőlem.Ha telesirom a párnámat akkor is el kellene vetetnem.

Szerencsére gyógyszert szedek,remélem mindig csak elméleti marad a kérdés nálam.

2009. dec. 29. 23:16
 47/61 anonim ***** válasza:
48%
És ugy tekintek az abortuszra,hogy van olyan helyzet amikor igenis szükséges,és nincs más megoldás. Azt meg nem értem az miért baj ha én nem méyledek bele ebbe érzelmileg,vagy az megnyugtatna téged ha most teherbe esnék és azt irnám ahelyett hogy megyek terhességmegszakitásra,hogy megyek megöletni a gyerekem? akkor jó ember leszek???? Én nem értem miért nem lehet belegondolni a másik oldal véleményébe is. Én nem degradáltam le senkit aki nem megy abortuszra,de mikor már a 6. gyerekjet szülik egyesek vályogputriba és az én adomból élősködnek akkor szivesen megmondanám a pofájukba hogyha nincsen hátterük ennyi gyerekhez akkor ne tartsák meg!Persze a legjobb meogldás meg az lenne ha védekezne normálisan mindenki aki nem akar gyereket és akkor nem is lenne tárgya ennek a témának.
2009. dec. 29. 23:20
 48/61 anonim ***** válasza:
68%

És csak ez a két mód van. elvetetem az agyatlan sejtcsomót, aki úgyse bírja felfogni mi történik velle vagy tele zokogom a párnám hogy megölettem a gyerekemet?

A kető közt nem lehet valami? Nekem volt a barátnőm abortuszon és soha tényleg még a leghalványabban sem volt ellenérzéssem, nem győzködtem az ellenkezőjéről és nem gondoltam sem róla sem a helyzetről semmi rosszat. De ez az érzéketlenség, hogy kivetetem a sejtcssomót, meg nincs agyi kapacitása vagy mi...Áh tényleg kár a szóért mert nnem tudjukegymást meggyőzni, mert mintha direkt nnem is akarnánk megérteni a másik mit akar.

2009. dec. 29. 23:28
 49/61 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ird le mit kéne irnom? Szerintem a beavatkozás szempontjábol teljesen lényegtelen hogy mit szolsz hozzá.Attól még ugyanaz a terhességmegszakités módja. Amugy az abortusz mint hétvégi program,vagy védekezés helyett mentalitást én is mélységesen elitélem akkor is ha te azt gondolod rólam hogy egy gonosztevő vagyok.amit meg irtam hogy a 8.hétig embrió az meg biologiailag ugy van,és egy pulzáló sejtcsomó ,ezt nem az én kegyetlen agyam szülte,nem én tlaáltam ki mert egy brutális undoritó gyilkos vagyok,egyszerűen biológiailag igyvan. Azt meg én sosem irtam hogy a 12. héten már nem emberi,de igen,akkor már magzat és vannak emberi funkciói. Nem is véletlenül lehet csak a 12.hétig abortuszt végezni.
2009. dec. 29. 23:33
 50/61 anonim ***** válasza:
75%

Hozzáállás kérdése eszerint. Ha elvetetem pulzáló sejtmicsoda. Én megtartottam, nekem Botond volt kezdetektől.

Tényleg felesleges elnevezéseken vitázni. Végül is tök mindegy.

2009. dec. 29. 23:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!