Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyermekkel albérletbe!...

Kisgyermekkel albérletbe! Elolvasnátok kb mennyire jönnénk ki? BELEVÁGNÁL?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy néz ki albérletbe kell mennünk. Van egy kislányunk,nincsen hitelünk,van egy autónk,de nem sok a benzin,csak bevásárolni járunk vele. az ingatlan 44 m2-es lenne 65 ezerért.Közösköltség 8ezer,a többi rezsiben fogalmam sincs,ebben is kérném a segítségeteket,hogy kijönnénk e anyagilag. Helyzetünk: most az össz bevétel kb 280 ezer forint,úgy,hogy én gyesen vagyok,ha ez összejönne szerintem szeptembertől bölcsi lenne és mennék dolgozni. Kérdésem,hogy szerintetek megtudnánk e élni így?
2014. ápr. 19. 13:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

szerintem még annyi se lesz!

nekem a 44nm-es lakásomra a gázfütés, havi átalányban 3000ft, amikor nem volt fütés 2 héten keresztül januárban, 17 fok volt a lakásban, mondjuk ez egy régi téglaépitésü lakás, vastag falakkal, a nyilászárok meg ujak, valami hiper-szuper üveggel..

2014. ápr. 19. 14:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Hú jó sokat kérnek egy ilyen kicsi lakásért,amúgy szerintem belefér szűkösen.
2014. ápr. 19. 14:30
 13/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet,hogy drága,mert valaki írta,hogy Pesten is ennyi,ez Pesttől több,mint 200 km,igaz város,de akkor is...
2014. ápr. 19. 14:30
 14/18 zabmester ***** válasza:

Hú, tényleg elég drága... Nálunk (megyeszékhely) 30-40 között vannak a másfél szobás lakások, de a 40 ezer már nem számít olcsónak, azok azért kerülnek annyiba, mert belvárosiak, vagy nagyon közel vannak az egyetemhez, vagy ilyesmi. A kérdést olvasva először azt hittem, pesti lakás, azért ennyi, de írod, hogy nem. Nem hittem volna, hogy van még hely, ahol ennyit elkérnek, akármennyire is jó állapotú a lakás.

Mondjuk szerintem biztos kijöttök a pénzetekből még így is, a havi 120 ezer lakhatási kiadás reális lehet, a maradékból meg azért bőven meg tud élni egy háromtagú család.

2014. ápr. 19. 17:03
 15/18 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Azt hittem Pesten van az albérlet.

Ha nem, akkor még inkább azt mondom, hogy nagyon drága.

Mi is kb. 200km-re lakunk Pesttől ( Miskolc), a város egy nagyon jó, nyugodt környékén és így kerül 28 ezerbe a lakás.

Én biztos nem venném ki 65 ezerért.

A belvárosban, "elit" helyen is béreltünk egyszer egy nagy kertesházat, az is csak 40 ezer volt havonta.

2014. ápr. 19. 18:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Nálunk is 30-40 ezerért már vannak elfogadható lakások, nem újépítésűek, de részben felújítottak. Mi mondjuk ismerőstől 15 ezerért bérelünk. 65 ezerért felénk a már-már luxusba hajló lakások vannak, de inkább bérelnék fele ennyiért egy régebbi építésűt. Nálunk a rezsi internet, tv nélkül havi 30 ezer (télen, nyáron), ebben bent van a fűtés, víz, áram, szemétdíj, közös költség minden. A havi fix kiadásunk nekünk élelmiszerrel, pelenkával mindennel együtt kb. 130-150 ezer.
2014. ápr. 19. 22:00
 17/18 A kérdező kommentje:
Gondolom azéer ennyi,mert központ és új lakás.... tegnap egész este nézelődtem,50ért volt ami elfogdhatóbb volt,de az sem az igazi...nemtudom miért ilyen drágák,egy szoba bérlése 35-40 és az csak egy szoba,lakótárssal...
2014. ápr. 20. 10:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Mi egy Pesttől 70km-re lévő városban lakunk albérletben,ami egy 58nm,gázkonvektoros,2 szobás,erkélyes lakás.

35eFt a lakbér,van némi hitelünk(havi 10eFt),van autónk,lányunk jelenleg bölcsis,én is és a párom is dolgozunk,kb 260e körül van a bevételünk.

Az össz. rezsi(fűtéssel)+a lakbér:110eFt,nyáron 90eFt körül van.

Szerintem kijönnétek a pénzetekből,bár elég drága maga az albérlet nálatok.Melyik városról van szó?(ha nem titok)

2014. ápr. 20. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!