Kisgyermekkel albérletbe! Elolvasnátok kb mennyire jönnénk ki? BELEVÁGNÁL?
szerintem még annyi se lesz!
nekem a 44nm-es lakásomra a gázfütés, havi átalányban 3000ft, amikor nem volt fütés 2 héten keresztül januárban, 17 fok volt a lakásban, mondjuk ez egy régi téglaépitésü lakás, vastag falakkal, a nyilászárok meg ujak, valami hiper-szuper üveggel..
Hú, tényleg elég drága... Nálunk (megyeszékhely) 30-40 között vannak a másfél szobás lakások, de a 40 ezer már nem számít olcsónak, azok azért kerülnek annyiba, mert belvárosiak, vagy nagyon közel vannak az egyetemhez, vagy ilyesmi. A kérdést olvasva először azt hittem, pesti lakás, azért ennyi, de írod, hogy nem. Nem hittem volna, hogy van még hely, ahol ennyit elkérnek, akármennyire is jó állapotú a lakás.
Mondjuk szerintem biztos kijöttök a pénzetekből még így is, a havi 120 ezer lakhatási kiadás reális lehet, a maradékból meg azért bőven meg tud élni egy háromtagú család.
4-es vagyok
Azt hittem Pesten van az albérlet.
Ha nem, akkor még inkább azt mondom, hogy nagyon drága.
Mi is kb. 200km-re lakunk Pesttől ( Miskolc), a város egy nagyon jó, nyugodt környékén és így kerül 28 ezerbe a lakás.
Én biztos nem venném ki 65 ezerért.
A belvárosban, "elit" helyen is béreltünk egyszer egy nagy kertesházat, az is csak 40 ezer volt havonta.
Mi egy Pesttől 70km-re lévő városban lakunk albérletben,ami egy 58nm,gázkonvektoros,2 szobás,erkélyes lakás.
35eFt a lakbér,van némi hitelünk(havi 10eFt),van autónk,lányunk jelenleg bölcsis,én is és a párom is dolgozunk,kb 260e körül van a bevételünk.
Az össz. rezsi(fűtéssel)+a lakbér:110eFt,nyáron 90eFt körül van.
Szerintem kijönnétek a pénzetekből,bár elég drága maga az albérlet nálatok.Melyik városról van szó?(ha nem titok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!