Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akiknek nem lesz biztos...

Akiknek nem lesz biztos munkájuk babázás után: tanultok? Hogyan tervezitek a jövőt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 13:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

2. gyerekemmel vagyok itthon aki 13 hónapos.

Én most főiskolára járok, már csak egy fél évem van és befejezem. Csecsemő és gyermek nevelő, gondozónak tanulok. Reménykedek, hogy mire lejár a gyesem el lesz helyem, mert ha nem fogalmam sincs hova megyek dolgozni :(

2009. dec. 22. 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:

A terhességem alatt megszűnt a munkaköröm, nincs pozíció, amit a cégnél be tudnék tölteni. Nem tudom, mi lesz, van még 1,5 évem a Gyed-ből. Nem biztos, hogy maradok Gyesen is, ötletem sincs, hogy hol fogok dolgozni.

Az biztos, hogy lerakok egy nyelvvizsgát, de további tanulmányokat nem fogok elkezdeni.

Hasonló területen szeretnék dolgozni, mint eddig, remélem sikerül.

2009. dec. 23. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!