Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3-6-7 év babázás után hova...

3-6-7 év babázás után hova mentél vissza dolgozni?

Figyelt kérdés
Régi vagy új helyre? Könnyen vissza vagy fel vettek? Milyenebb a munkád, mint a gyerekek előtt? Fizud? Munkaidő? Milyen áldozatot hoztál? Hogy találtál munkát? meg ilyenek :))
2010. nov. 23. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Bocsi, de ennyien nem találtak eddig munkát? Akkor felköthetem a gatyámat (eddig 5 éve vagyok itthon).
2010. nov. 23. 16:19
 2/10 A kérdező kommentje:
?
2010. nov. 23. 16:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Én még ugyan itthon leszek 2évet,de 5év után majd a régi melohelyemre megyek vissza.Már most vissza vártak,de közbe terhes lettem.A fizetésem minden évben emelkedik.Biztos nehéz lesz vissza szokni,de hát a viláég nem áll meg mert szültem/szülök 2gyereket:)
2010. nov. 23. 16:35
 4/10 A kérdező kommentje:
+3 év múlva is visszavárnak? Mit csináltál? Nálunk 1,5 év után is csúnyán néznek az emberre ?:(
2010. nov. 23. 16:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! Engem meg a terhességem alatt elküldtek, munkanélkülről mentem gyedre, nincs hova vissza mennem! Új munkahely után kell néznem, 20 hónapos a lányom.
2010. nov. 23. 17:03
 6/10 anonim ***** válasza:

19 hónapos volt a lányom,amikor visszamentem dolgozni,volt munkahelyem,de oda én nem szerettem volna visszamenni.Fél év alatt 5 interjún voltam összesen kb.30 önéletrajzot küldtem el,van ahol vissza se nyögtek.

Végül felvettek 1 helyre,nem a legjobb(közben ha találok valamit ami jobb,megyek tovább),de ugyanazt csinálom mint az előző cégnél a munkámat pedig szeretem és többet keresek mint a gyedem volt(maxot kaptam)20-30 ezerrel.

A régi cégemnél még mindig állományban vagyok,talonba tartom,hátha mégis szükség lesz rá.

Munkaidő átlag 8 óra,de van,hogy több-kevesebb,max.f5 körül odaérek a lányomért a bölcsibe,reggel általában párom viszi így időbe tudok indulni.

Nem egy helyen dolgozom,folyamatos menésben vagyok.

2010. nov. 23. 20:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia, én összesen 2 évet voltam itthon 2 gyerekkel 15 hó van közöttük. A munkahelyem közölte, hogy én 2 év múlva igértem, hogy visszamegyek, vagy visszamegyek vagy mehetek a fenébe.

Mivel vidéken lakunk, és faluhoz képest jól keresek és helyben van, így visszamentem. Szerencsére mindkettőt felvették bölcsibe :-D, meg mindegyik nagyszülő itt lakik a közelben, így könnyebb.

2010. nov. 24. 08:38
 8/10 anonim ***** válasza:
16:35 ös vagyok.Igen szeretnek.:)Jól végeztem a munkámat és szülés elött azért már 8-9évet lehuztam a cégnél.Ráadásul vezetö voltam és ugyanabban a munkakörben akarnak alkalmazni ha végre vissza megyek.AZ se utolso indok,hogy szerettem én is a munkámat és azért ezt mindenhol meghálálják szerintem.:))
2010. nov. 24. 11:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem hálálják meg mindenhol. Én 9 évet dolgoztam egy helyen és már amikor terhes voltam az elsővel, akkor hisztiztek, pedig előtte semmi gond nem volt....sőt, nálunk úgy volt, hogy akin látták, hogy hajt, mert élvezi, azt még jobban szivatták...
2010. nov. 24. 12:31
 10/10 anonim ***** válasza:

8:38as vagyok

Én is középvezetői állásból mentem szülni 6 év munkaviszony után. Nekem kerek perec megmondták, hogy otthonvoltam 2 évet, erről volt szó, nem több gyerekről. HA kettőt szültem, az az én bajom. Azt előre leszögezték, hogy 3. gyereket ha vállalok, akkor nem várnak már vissza.

Nem azért mert nem jól dolgozom, hanem mert nekik megbízható dolgozó kell, aki nem potyogtatja a kölykeit (a főnököm szerint)

De a mai munkahelyi piacon 2 gyerekkel nem engedhetem meg magamnak, hogy felmondjak és keressek mást.

2010. nov. 24. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!