3-6-7 év babázás után hova mentél vissza dolgozni?
19 hónapos volt a lányom,amikor visszamentem dolgozni,volt munkahelyem,de oda én nem szerettem volna visszamenni.Fél év alatt 5 interjún voltam összesen kb.30 önéletrajzot küldtem el,van ahol vissza se nyögtek.
Végül felvettek 1 helyre,nem a legjobb(közben ha találok valamit ami jobb,megyek tovább),de ugyanazt csinálom mint az előző cégnél a munkámat pedig szeretem és többet keresek mint a gyedem volt(maxot kaptam)20-30 ezerrel.
A régi cégemnél még mindig állományban vagyok,talonba tartom,hátha mégis szükség lesz rá.
Munkaidő átlag 8 óra,de van,hogy több-kevesebb,max.f5 körül odaérek a lányomért a bölcsibe,reggel általában párom viszi így időbe tudok indulni.
Nem egy helyen dolgozom,folyamatos menésben vagyok.
Szia, én összesen 2 évet voltam itthon 2 gyerekkel 15 hó van közöttük. A munkahelyem közölte, hogy én 2 év múlva igértem, hogy visszamegyek, vagy visszamegyek vagy mehetek a fenébe.
Mivel vidéken lakunk, és faluhoz képest jól keresek és helyben van, így visszamentem. Szerencsére mindkettőt felvették bölcsibe :-D, meg mindegyik nagyszülő itt lakik a közelben, így könnyebb.
8:38as vagyok
Én is középvezetői állásból mentem szülni 6 év munkaviszony után. Nekem kerek perec megmondták, hogy otthonvoltam 2 évet, erről volt szó, nem több gyerekről. HA kettőt szültem, az az én bajom. Azt előre leszögezték, hogy 3. gyereket ha vállalok, akkor nem várnak már vissza.
Nem azért mert nem jól dolgozom, hanem mert nekik megbízható dolgozó kell, aki nem potyogtatja a kölykeit (a főnököm szerint)
De a mai munkahelyi piacon 2 gyerekkel nem engedhetem meg magamnak, hogy felmondjak és keressek mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!