Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jászberényben a szülészeten...

Morgoncka kérdése:

Jászberényben a szülészeten átlagban mennyi pénzt illik adni a szülésznőnek?

Figyelt kérdés
Van fogadott orvosom,ott már kb.tudom,mit illik,de természetesen a szülésznő is számít.
2014. ápr. 18. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én 20 000 ft-ot adtam.

Ki az orvosod és a szülésznõd?

2014. ápr. 18. 17:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia!mi az nst alkalmával 2000-3000.- adtunk.szülés után 10000.- mikor haza jöttünk 5000.- mert a szabadnapján is bejött és szülés alatt is rengeteget segített.engem is érdekelne ki az orvosod és szülésznőd.6 hkm 15 hós lányka anyukája
2014. ápr. 18. 18:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Dallos dr.-hoz járok.De mivel nem rég,csak pár éve lakom a Jászságban,nem ismerem az itteni tarifákat.Köszönöm a válaszokat.Sokat segítettetek.26 hetes vagyok egyébként. :)
2014. ápr. 18. 21:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Szülésznőm nincs,mert csak Munkácsy-Mihályi Tímeát ismerem,de vele próbáltam már értekezni,nem válaszol,ezért a tanácstalanságom.
2014. ápr. 18. 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:

2.

ha ajánlhatok akkor az Emese szülésznőt mondanám.nagyon jó bába.

2014. ápr. 18. 21:38
 6/8 anonim ***** válasza:

1.vagyok! Én is Dallosnál szültem tavaly májusban és a szülésznőm Emese volt ;)

Tökéletesen meg voltam elégedve velük! A következő babánkat is náluk szeretném szülni :)6

2014. ápr. 19. 06:19
 7/8 anonim ***** válasza:

2.

én Zrupkó Dr.-nál szültem tavaly februárban,ugye Emesével és most is velük fogok.már alig várom.nagyon meg voltam elégedve.

2014. ápr. 19. 09:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát nagyon köszönöm a válaszokat.Dallos dr.-t azért választottam,hogy Zrupkóval ne kelljen találkoznom,már elszúrt egy műtétemet.De ez más ügy...Köszönöm Nektek,nagy segítség volt.
2014. ápr. 22. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!