Mennyit illik fizetni egy bentlako babysitternek?
Meg nem aktualis a dolog,de lassan szeretnenk majd kistesot,es jo lenne tisztaban lenni a varhato koltsegekkel.
Keresgeltem allas ajanlatok kozott,de legtobbszor nem irnak fizut,ahol irnak ott pedig nagyon tag az intervallum,heti 70-400€-ig ajanlanak.Bar inkabb hazvezetonot keresnek,aki a gyerekeket is ellatja.Na most szerintem nagyon nem mindegy,hogy havi 280€ vagy 1600€-t fizet az ember.
Kulfoldon elunk,konkretan arra gondoltam,hogy a nyari honapokra felvennek egy magyar lanyt(bar ez nem feltetel,de jo lenne ha a gyerekek rajtam kivul mastol is hallanak a magyart) napi fix 8 es fel oraban,heti 4-6 alkalommal,bentlakassal,teljes ellatassal, a kiutazas koltseget fedezem.Kizarolag a gyerekek ellatasa lenne a dolga,semmi hazimunka.
Mennyi lenne ezert a realis fizetes?
Mármint úgy legtöbb, hogy a legtöbb hirdetésben.
Itt nézegethetsz: [link]
Koszonom az eddigi valaszokat.A linkelt oldalon a heti fizu atlag 100 font,egy hirdetesben 160€(225$). Heti 200€-t nem talaltam.Szoval valtozatlanul ossze vagyok zavarodva az arak tekinteteben.
De az altalatok emlitett havi 700-2000€ alapjan sokkal olcsobb ezek szerint egy helyi, nem bentlako babysitter,es az ellatasa sem jelent plusz kiadast.Eddig helyi baysitterunk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!