Terhességed alatt nem gondolkoztál azon, hogy esetleg nem szép babád születhet?
Figyelt kérdés
Akár vonásilag,akár valamilyen testi hiba miatt.
Sokat gondoltál erre?
2014. ápr. 18. 12:18
11/13 anonim válasza:
Eszembe jutott ez a lehetőség. Amikor megszületett, nem láttam szépnek. Még mondtam is, hogy milyen csúnyácska szegény. Gyűrött pofi, duzzadt szemek... Aztán kikupálódott, csodaszép volt mikor haza indultunk vele.. Nagyon helyes kis kölyök ma is, az utcán is gyakran megállítják. De a fülei elállnak kicsit. Ennyi baj legyen. Sokszor elszégyellem magam, hogy ebből problémát csinálok, mikor beteg gyereket látok. A fülét azért majd megcsináltatjuk
12/13 anonim válasza:
Utolsónak, a füle még simán lelapulhat. Párom gyerekkori képein olyan lokátorokkal vigyorog, hogy nem bírtam ki nevetés nélkül. De hozzánőtt a feje a füléhez és most már egyáltalán nem áll el, és nem ő az egyetlen ilyen.
13/13 anonim válasza:
De és jó ronda volt, amikor megszületett.:D
Azóta csodaszép kis hölgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!