Lotti mellé keresek szép lány nevet?
Figyelt kérdés
Elé vagy mögé is ajánlhattok szép jól hangzó nevet, mert nekem semmi nem jut eszembe... Lottinak szeretnénk hívni, de kéne egy komolyabb név is ha nagy korában inkább mást használna...2014. ápr. 14. 09:20
2/11 anonim válasza:
Baratnom kislanya Jola es a masodik neve Lotti.
3/11 anonim válasza:
Nekem túl erős ez a név, nem is tudom mi illene hozzá. Esetleg magában? Vagy valami más név?
5/11 anonim válasza:
Kiara Lotti
Emma Lotti
Lotti Noémi
Zoé Lotti
Míra Lotti
Zsófia Lotti
Szonja Lotti
Lotti Eliza
Lotti Annabella
Gréta Lotti
Laura Lotti
Nóra Lotti
Lotti Izabella
Dalma Lotti
Lotti Emília
Kinga Lotti
Lotti Liliána
Kíra Lotti
Lotti Letícia
Lotti Rebeka
Lotti Dorina
Petra Lotti
Zóra Lotti
Lotti Korinna
Blanka Lotti
Lotti Réka
Liza Lotti
Lotti Olívia
Lotti Natasa
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. ápr. 14. 09:59
7/11 A kérdező kommentje:
Zsófia Lotti! :)))
2014. ápr. 14. 09:59
8/11 anonim válasza:
A Lotti a Karola, Karolina, Sarlott önállósult becézője, azért írom, ha esetleg ezek is tetszenének, de szerintem becézhető a Nikolett, Violett is így. Ha meg folytatnád ezt a franciás vonalat, akkor második névnek szerintem illik hozzá a Marion, Viola. Ha csak hangzásra keresel mellé vmi gyakoribb "felnőtteset", akkor tippjeim: Erika, Laura, Noémi, Regina.
9/11 anonim válasza:
Fédra Lotti
Lotti Júlia
Lotti Zsófia
10/11 anonim válasza:
5. Vagyok, örülök, hogy segítettem, a Zsófia Lotti jó választás!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!