Szabó vezetéknévhez szerintetek milyen szép lány név illik?
Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 11:10
2/7 anonim válasza:
Szinte az összes keresztnév illik hozzá szerintem.
Jó az O betűs nevek, azért nem igazán, de azokat elszámítva szerintem bármylik jó.
3/7 anonim válasza:
Én a leggyakoribb neveket nem választanám, mert a vezetéknév nagyon gyakori, és nem túl szerencsés, amikor mondjuk 5 db Szabó Lili van egy oviban vagy iskolában, de persze ez csak a saját véleményem.
Amúgy hangzásra majdnem minden név illik hozzá szerintem. Túl rövid nevet sem választanék.
Milyen típusú nevekben gondolkodtok, kérdező? Ha már vannak ötletek, abból könnyebb lenne választani.
4/7 anonim válasza:
Gabriella, Fruzsina,Izabella, Emese
6/7 anonim válasza:
Szabó Beatrix, Döniz, Enid, Esztella, Flóra, Florina, Georgina, Gerda, Helga, Ildikó, Iringó, Kincső, Laura, Miléna, Nadett, Nikol, Patrícia, Ramóna, Sarolt, Solya, Xénia, Zenóbia, Zoárda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!