Ezek után, ti hajlandóak lennétek beszélni velük?
Maximálisan megértem, biztos hogy csak nagyon nehezen venném rá magam, hogy szóba álljak velük.
Ha nagyon jó fej akarsz lenni, esetleg találkozzanak a gyerekkel anyósodéknál, neked ott sem kell lenned, de nem mondhatják, hogy nem láthatták az unokájukat.
Nagyon sajnálom, hogy elveszítetted a párod és azt is, hogy a saját szüleid így bántak veled.
Nagyon nehezen tudnám ezt elfelejteni, de talán megpróbálnám, ha tiszta szívből bocsánatot kérnek.
Bár velem nem pont ez történt, de a nagynéném, akihez közel álltam, miután anyám meghalt, szinte ugyanezeket mondta nekem, mikor megtudta hogy terhes vagyok. Adjam oda valakinek, többet én nem tartozom a családba. 2,5 év telt el így, pár hete találkoztunk véletlenül és bocsánatot kért, azt mondta nagyon megbánta. Petefészekrákja van, ezért értékelődött át benne minden. Végülis megbocsátottam, senkije nincs, nem akarom, hogy úgy távozzon az élők sorából, hogy haragban voltunk. De a te eseted ennél azért sokkal durvább, megértem, ha nem tudsz megbocsátani egykönnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!