Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti mit választanátok...

Anyukák! Ti mit választanátok esküvő vagy családi ház?

Figyelt kérdés

5 éve élünk együtt a párommal egy albérleti panelba.

Van egy 1,5 éves kislányunk is.Gyűjtögettünk,és mostanra lett egy szép összeg.Szeretnénk befizetni belőle egy családi házat,a többit törleszteni hitelre,és végre elköltözhetnénk egy szép kertes házba.Igen ám,de a szülők ezt nehezményezik.Sokak szerint esküvőre kellene inkább költenünk,és összeházasodni.

Szerintetek melyk fontosabb?Ti hogy döntenétek?

Ha saját házat veszünk,akkor valószinű,hogy egy ideig nem lesz pénzünk esküvőre,hisz a lakáshitelt fizetni kell majd.

Köszönöm,ha válaszoltok!

2014. ápr. 17. 13:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
56%
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Nyilván nem verném el egy családi ház árát egy bulira, de én házasságon kívül nem szívesen vállalnék gyereket. Sokan azt hiszik, hogy az csak egy papír és nagyon nagyot tévednek.
2014. ápr. 17. 15:15
 22/25 anonim ***** válasza:
Én tuti a házat választanám! És, ha az esküvőt is választjátok a ház helyett, nehogy már az após állítsa össze a vendéglistát... :D mi ez már? Nem az ő esküvője.
2014. ápr. 17. 20:25
 23/25 anonim ***** válasza:
18%

Most tök komolyan kérdezem (csak kíváncsiságból)... te tényleg azt hitted, hogy lesz aki az esküvőt mondja? :)

Amúgy ház + kicsi(!) esküvő. Nem kell, hogy két tanús legyen, egy "party" a barátokkal nem kerül olyan sokba, csak akkor, ha esküvőnek hívják, amúgy nem. :)

2014. ápr. 17. 20:26
 24/25 anonim ***** válasza:
Egyértelműen ház! :) Van akinek a házasság fontosabb bármi áron, de én jobban érezném magam egy családi házban, ami az enyém, mint egy albérletben nyomorogjak gyűrűvel az ujjamon. A szülők biztos régimódiak ilyen szempontból, hiszen sokan túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a házassági papírnak, pedig egyáltalán nem biztosíték semmire. Ha úgy érzitek, hogy a családi boldogság, nyugalom a családi házban vár, akkor hajrá! Házasodni ráér később is, sőt, ha a gyermeketek nagyobb lesz, még jobb is. Mi 9 együtt töltött év után esküdtünk, mivel nekem az volt az álmom, hogy a család, barátok társaságában, gyönyörű ruhában táncizzak a lagzimban. A két tanús "olcsó" esküvő szóba sem jöhetett, akkor inkább sose megyek férjhez. Az esküvőnkön az akkor majdnem 3 éves kisfiam volt az egyik "koszorúsfiú", szórta előttünk a rózsaszirmokat. :) Remélem, hogy maradt némi emléke róla, mert jó volt látni, hogy ő is milyen jól érezte magát. Úgyhogy ráér az esküvő, ha nektek sm olyan fontos a papír!
2014. ápr. 17. 20:56
 25/25 anonim ***** válasza:
én azért mondanám az esküvőt, mert én ismerem a familiámat, és tudom, hogy plusszosan jönnénk ki belőle, így a házba is többet tehetnénk bele
2014. ápr. 18. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!