Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti mit választanátok...

Anyukák! Ti mit választanátok esküvő vagy családi ház?

Figyelt kérdés

5 éve élünk együtt a párommal egy albérleti panelba.

Van egy 1,5 éves kislányunk is.Gyűjtögettünk,és mostanra lett egy szép összeg.Szeretnénk befizetni belőle egy családi házat,a többit törleszteni hitelre,és végre elköltözhetnénk egy szép kertes házba.Igen ám,de a szülők ezt nehezményezik.Sokak szerint esküvőre kellene inkább költenünk,és összeházasodni.

Szerintetek melyk fontosabb?Ti hogy döntenétek?

Ha saját házat veszünk,akkor valószinű,hogy egy ideig nem lesz pénzünk esküvőre,hisz a lakáshitelt fizetni kell majd.

Köszönöm,ha válaszoltok!

2014. ápr. 17. 13:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%
Nekem még nem volt gyerekem (mostmár a pocimban van:) ) és mi is a házat választottuk. Majd pár év múlva, ha úgy állunk anyagilag akkor lesz esküvő, én szeretnék :)
2014. ápr. 17. 13:26
 12/25 anonim ***** válasza:
81%
Én megvenném a házat. A szülők, ha annyira akarnak esküvőt akkor állják a költségeit. Egy polgári esküvőre még ti is elmehettek két tanúval, ami után legfeljebb egy ebéd van, ez nem kerül sokba és a menyasszonyi ruha sem kötelező. Így ház és papír is van.
2014. ápr. 17. 13:28
 13/25 anonim ***** válasza:
81%
ház. egyértelmű
2014. ápr. 17. 13:28
 14/25 anonim ***** válasza:
81%

Kit érdekel hogy ők mit akarnak?

Szépen lehet házasodni, utána szülőkkel vacsi és kész, de egyértelműen a házas választanám!

2014. ápr. 17. 13:30
 15/25 A kérdező kommentje:

Mi is a házat választjuk!Felajánlották a szülők,hogy kifizetik az esküvőt,de mi ezt nem szeretnénk!

Apósomék 150 vendéget akarnak meghívni,akiket mi nem is ismerünk.Nagy lagzit szeretnének,mi is,de majd saját pénzből,nem akarjuk utána örökké hallgatni,hogy ők fizették az esküvőt.

Számunkra sokkal fontosabb egy saját otthon,udvar,és kert a lányunknak ahol játszhat.

Köszönöm a válaszokat,megerősítettetek abban,hogy mi gondoljuk jól,és nem ők! :)

2014. ápr. 17. 13:38
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én a házat választanám, igaz ennyi együtt töltött év után illő lenne összeházasodni, mi nagyon kis költséggel oldottuk meg a férjem, és én na meg a két tanú.Elmentünk egy étterembe megebédeltünk és ennyi.20000ft-ból megúsztuk. ha igazán szeretitek egymást nem számít, hogy mekkora az esküvőtök!Én nem bántam meg, hogy így döntöttünk. amúgy most 12 éve vagyunk egy pár, és ebből 3 éve férj-feleség, most februárban született egy gyönyörű kisfiunk.
2014. ápr. 17. 13:38
 17/25 anonim ***** válasza:
85%

miért nem házasodtok össze az önkormányzatnál,az kb 5ezer ft??

Én is tuti a házba tenném a pénzem...

2014. ápr. 17. 13:41
 18/25 anonim ***** válasza:
11%
Elég nagy baj a mai világban, hogy így felcserélődött a sorrend! Most már mindenki bátran szül élettársi kapcsolatra! szerintem ennek hosszú távon igen súlyos következményei lesznek. először esküvő, aztán gyerek!Én ehhez tartom magam!Az esküvőnek meg nem hetedhét országra szólónak lennie, vagy is ahogy a mondás tarja: Kis tőggyel is megellik a tehén!!
2014. ápr. 17. 13:42
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ház, de egyébként azt mondom, hogy is-is.

Sok esetben az esküvőre fordított pénz visszajön a nászajándékkal és a menyasszonytánccal. Sőt, nekünk a duplája jött vissza. Igaz, mi nem ház vagy eskvő között hezitáltunk, de ha már így alakult, akkor vettünk új kocsit, amivel korábban már szemeztünk. Szóval szerintem a kettő nem zárja ki egymást. A másik megoldás a kis esküvő a papír miatt + a ház. Egy a lényeg, TI döntsetek, mert a ti életetek, ne a család és a rokonság.

2014. ápr. 17. 13:58
 20/25 anonim ***** válasza:
67%
Mi a házat választottuk, és a két tanús esküvőt. Jobban nem is dönthettünk volna. :)
2014. ápr. 17. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!