Nagy baj ha mindenből újat veszek a gyerekeimnek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem tartom olcsónak a turikat, biziket. Általában a Tescoban veszem a gyerekruhákat 30-70%-al olcsóbban, de legalább újak. Sokkal olcsóbban is jövök így ki. Valahogy undorodok az idegen által levetett cuccoktól. Az más ha testvérek közt öröklődik a ruha. De babakocsit meg nagyobb dolgokat se vennék használtan.
Utálok "kreatívkodni" is otthon. Nem szeretem ha a lakás tele van szeméttel. Nem szeretek semmit magam csinálni. Nekem egyszerűbb ha bemegyek a boltba és megveszem.
2014. ápr. 16. 16:55
1/13 anonim válasza:
akkor te csinald igy ,mi a gond?
2/13 anonim válasza:
Semmit nem vettunk soha hasznaltan. H&m, zara, f&f, es mamasandpapas, ha tetoszek, babakocsi vagy ules kell. Mashol szet sem neztunk, ezekben mindent megtalaltunk. A legjobb baratnom meg imad turizni. Nem tema szerintem: kinek a pap...
3/13 anonim válasza:
Nekünk a gyerekszbában a bútor szett használt... MEg nem mondaná az ember, hogy használt, gyönyörű! A ruhákat amit a lányom kinől majd, azt a tesó örökli (ha ő is lány lesz) Szerintem nincs baj a hazsnált dolgokkal, bár én azt jó tulajdonságnak tartom, ha valaki szeret kreatívkodni. Tegyük fel, sok ideje van, varr egy játszószőnyeget, és így a saját lelkének jót tesz,hogy nem unatkozott, és a gyermeke hogy fog örülni neki.
4/13 anonim válasza:
de most őszintén, mi a kérdésed? Ó igen, baj, hogy csak újakat veszel. Vagy nem, mindenki ezt venné ha megtehetné. .... mégis mi a kérdésed?
5/13 anonim válasza:
Nem is az az érdekes, hogy új cuccokat veszel, hanem hogy ez valamiért zavar téged. Különben nem írtad volna ki a kérdést. Vagy valaki beszólt emiatt?
6/13 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok
Rosszul lennék ha a kislányom
más levetett holmijában lenne.Mondhatja nekwm bárki ,hogy meg sem látszik ,hogy hadznále...
7/13 Julie S válasza:
Nem baj. A fogyasztói társadalom, amiben élünk, pont erről szól. :) Amúgy meg tök magánügye mindenkinek, hogy mit honnan szerez be.
8/13 anonim válasza:
Szia dehogy baj :-) Neked így a jó és sok még sok embernek. A kisfiamnak vannak turis ruhái és rendesen boltba vettek is :-) Megtudnánk venni,de mivel még nő mint a bolondgomba így nem látom értelmét van olyan ruhája ami 2x volt rajta. Én szeretek neki készíteni dolgokat,de mert engem megnyugtat és tényleg jó érzés neki készíteni. Az ágyrácsvédőjét én készítettem,de még sok mást is szeretnék én ilyen vagyok. Akkor most ez baj lenne?? Hát nem a lényeg,hogy boldogan neveld :-)
9/13 anonim válasza:
Mi értelme a kérdésednek? Bocsi, de nem értem... Szerintem senkit nem érdekel, hol vásárolsz...
10/13 anonim válasza:
Én sem értem miért írtad ki azt a kérdést! Nos? Miért is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!