Lehet ebből hátránya a gyerekeimnek? Bővebben lent.
A fovarosbol falura koltoztem,mert ferjemide valo es itt kapott egy nagyon jo allast is. Tehat en itt senkit nem ismerek a barataim mind Pesten vannak. van egy 16 honapos kisfiam. Engem sose allitanak meg az utcan persze koszonok mindig mindenkinek mert itt igy szokas. Nekem ezeszembe se jutott, hogy emiatt hatrany efi agyerekemet.
Szerintem ne foglalkozz ezzel, mert hulyeseg.
Szerintem csak a gyerekek miatt nem kell leallni pletyizni, ha eddig se alltal le. Meg jo peldat is mutatsz ezzel. Meg gondolj bele olyan vilagmegvalto dolgokrol nem maradsz le. :)
Eld az eleted ugy ahogy eddig. De ha ez megis ennyire aggaszt akkor egy kicsit allj le beszelgetni.
alapvetően egyet értek az előttem szólóval. De nem csak pletykálássl lehet kapcsolatokat építeni, én magam sem állok le soha csak úgy sztorizgatni meg mások kibeszélése is igen távol áll tőlem. Viszont részt veszünk minden olyan programon, amibe a családokat bevonja az intézmény (sportnap, kézműves délutánok és hasonlók), így azért mégis van elég kontaktusom a többi szülővel, és a közös tevékenység jó alapot ad normális beszélgetésekre, lesznek közös élmények (nyilván a közösségépítés is a célja részben az ilyesmiknek). Ezért aztán mi nem vagyunk kívülállók, dacára, hogy nem csámcsogok soha a többi szülővel semmiről.
A teljes elhatárolódás valóban szülhet rosszallást, ezt jól érzed. De nem normális emberek között... nem ismerjük azt a közeget, azokat az emeberket, akikről írsz, mi innen nem tudjuk szerintem megítélni, hogy vajon hogyan fognak hozzátok állni ha te így-úgy viselkedsz vagy nem viselkedsz. De egy dolog biztos: önmagadon nem kell erőszakot tenni, hogy olyan legyél és olyat csinálj, amit nem akarsz.
Szerintem azt a gyereket, akinek az anyukáját úton útfélen megállítják, azt zavarja, hogy az édesanyja nem vele, hanem másokkal foglalkozik. Sajnos ezt a magam példájából látom. Nem vagyok én sem népszerű, csak a csoportpénzt szedem az oviban. És ha valakivel meg kell beszélnem 1-2 technikai dolgot, akkor a gyerkőcök már ki vannak bukva, hogy nem velük foglalkozom.
A gyerek emiatt nem fog hátrányt szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!