Férjed/párod mennyire tart jó anyának?
Apuka mennyi időt tölt a gyerekkel? Nyugodt vagy nyűgös babád van?
A válaszokat előre is köszönöm. Zöld kéz megy mindenkinek.
Szülétésétől kezdve nagyon nyugodt baba, alig hallottuk sírni, az éjjeleket 2 hetes korától átaludta, 4 hónaposan már 15-20 percig is eljátszott egyedül, 1 éves kora óta bármeddig.
A férjem sokkal jobb anyának tart, mint amennyire én magam. :)
Születésétől kezdve sok időt tölt vele. akkor ő még phd hallgató volt, sokat volt itthon, itthonról írt cikket, stb. Én a kislányunk 4 hós korától egyetemre jártam, hetente egy délelőttöt kettesben voltak. Mióta az egyetemet befejeztem (11 hónapos volt a lányunk akkor), ő meg rezidens, az ügyelete utáni szabadnapok délelőttje apa-lánya délután. Most bölcsis lett, így nincs már külön ilyen délelőtt, pedig imádták, most keresi apa a helyét egy ilyen alkalomnak. :)
Nem mond semmit, de a beszólásaiból ítélve inkább tart rossznak mint jónak. Elég későn költözött el a szüleitől, és hát az anyukája az etalon. Valójában még mindig anyuci pici fia, pedig elmúlt 39.
Amikor a nagyobb gyerekünk pár hónapos volt, és náluk voltunk vidéken, az egyik rokonuk odatelefonált, hogy mikor jöhet babanézőbe? Mondtam, hogy jöjjön amikor akar, mert nem tudom előre megmondani, hogy mikor lesz ébren. Akkor még nem volt kialakult napirendünk. Párom ezt annyival nyugtázta, hogy ha a saját anyja nem tudja, hogy mikor van ébren, akkor ki tudja?
A nagy már 4 éves, a kicsi 6 hónapos. Most már talán jobban kiáll mellettem, de az anyja mögött még mindig elbújhatok. Ez már kizárt, hogy változzon.
Én úgy érzem foglalkozhatna többet a gyerekekkel. Ha mondjuk semmi dolga, akkor inkább a telefonját nyomkodja. De nyilván én várok el sokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!