4 hónapos vegyesen táplált babád rábíznád anyukádra, hogy a férjed által egy félig kötelező "buliba" elmehessetek? Max éjfélig és a házatoktól kb.150 m-re lenne a hely?
Köszi! Őszintén megmondom, nem magam miatt kérdezem! Van egy baráti pár, és lesz egy céges rendezvény, amin jó lenne,ha ők is ott lennének. Apuka nagyon szeretne menni, anyuka nagyon nem. Megkért,hogy hívjam fel, próbáljam rábeszélni.
Megpróbáltam, de hajthatatlan. Tovább nem is erőltettem, mert nem az én dolgom, bár én is úgy gondolom,hogy ha már napközben kap tápszert, akkor meg lehetne oldani,hogy mondjuk egyszer este a mama megitatja cumisüvegből. Meg,ha tényleg gond lenne kb. 3 perc alatt haza tudnak szaladni!
Szegény apukát sajnálom, mert fontos is lenne neki,hogy ott legyen, de anyuka hajthatatlan!
Ha tényleg 150m-re van a lakástól a buli, még kizárólagosan szoptatott babával is megoldható.
Valószínű az anyuka más okból nem szeretne elmenni. (Sajnos én is hasomló helyzetben voltam, sokat híztam terhesség alatt, nem is szívesen mutogattam magam, meg a ruháim sem voltak már jók rám, venni meg nem akartam, mert reméltem, hogy átmeneti ez az állapot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!